Tervetuloa Messiin! Annathan palautetta ja tutustut käyttöohjeisiin

Messistä löydät uutisia, tapahtumia ja erilaisia dokumentteja (ohjeita, pöytäkirjoja, päätöksiä jne). Messin tavoitteena on olla ajankohtainen ja selkeä intranet, jossa käymällä tiedät mitä yliopistolla tapahtuu ja josta löydät tarvitsemasi tiedon nopeasti ja helposti. Siinä auttaa myös hyvä haku, jota kannustamme kokeilemaan. Vanhassa intrassa olleet ryhmätyökalut ja sisäiset keskustelut löytyvät jatkossa Teamsistä

Anna palautetta!

Messi on nyt lanseerattu, ja tästä alkaa sen aktiivinen jatkokehittäminen saadun palautteen pohjalta. Anna siis meille kehittäjille palautetta: mikä Messissä miellyttää, mikä harmittaa, mikä toimii, mikä ei, mitä ja miten pitäisi kehittää ja mitä puuttuu? Kaikki palaute ja kommentit ovat arvokkaita - kiitos jo etukäteen. 

Navi poistuu käytöstä 30.9.

Muistathan käydä hakemassa kaikki vanhat sisältösi talteen Navista tulevan kahden viikon aikana. Navi sulkeutuu 30.9.

Mitä parempaa sisältöä, sen kiinnostavampi Messi

Haastamme kaikki tiimit ja yksiköt miettimään omalta osaltaan miten jakaa mahdollisimman aktiivisesti oman tiimin tai yksikön uutisia, tapahtumia ja materiaaleja. Erityisesti uutisia jakamalla vahvistamme yhteisöllisyyttä ja kehitämme viestintäämme. Uutisia kannattaa julkaista erityisesti silloin, kun on tehty päätös, joka vaikuttaa ihmisten työtapoihin tai -sisältöihin tai kun aihe on ajankohtainen, koskettava tai yhteisöllisyyttä vahvistava. Ihmisiä kiinnostavat myös ihmiset: Messissä on Elämää kampuksella -osio, jossa voimme juhlia syntymäpäivä, kertoa epävirallisistakin kokoontumisista, esitellä harrastuksia tai jakaa muistoja.

Ohjeita ja vinkkejä Messin käyttöön

Alta löydät Messin käyttöön opastavan videon (tekstitys suomeksi ja englanniksi) - kannattaa katsoa. Järjestämme lisäksi Messin käyttöä tukemaan kolme kaikille avointa infotilaisuutta Zoomissa, joiden infoaikataulut löydät tapahtumista etusivulla - tervetuloa mukaan!

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?