Vaasan yliopisto on mukana kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa. Vaasassa valintakokeeseen osallistuvat ne, jotka ovat asettaneet Vaasan yliopiston kauppatieteet ensisijaiseksi hakukohteekseen kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan sisällä.

  Koeaika ja -salit

  Kauppatieteellisen alan yhteisvalintakokeet järjestetään keskiviikkona 5.6.2019 klo 12-15.

  Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa hakevien valintakoesalit julkaistaan tällä sivulla. Hakijat jaetaan koesaleihin sukunimen alkukirjaimen mukaan. Valintakoesalit ovat Vaasan yliopiston Tervahovissa:

  Yliopiston päärakennus Tervahovi, 1.krs, osoite Wolffintie 34

  • Auditorio Levón, A202
   -Hakijat jaetaan koesaleihin sukunimen mukaan, tieto päivittyy myöhemmin
  • Auditorio Wolff, B201
   -Hakijat jaetaan koesaleihin sukunimen mukaan, tieto päivittyy myöhemmin
  • Palomäki-sali, A201
   -Erikseen sovitut hakijat

  Kokeessa tulee olla mukana:

  • Kuulakärkikynä tai -kyniä (ei mitään muita kirjoitusvälineitä)
  • Kuvallinen henkilöllisyystodistus (=passi, ajokortti, henkilöllisyystodistus tai kuvallinen KELA-kortti). Henkilöllisyystodistus on pidettävä esillä kokeen aikana ja näytettävä koepaperia jätettäessä.

  Kauppatieteellisen alan valintakokeeseen ei saa tuoda omia laskimia. Matkapuhelimet, kaikki sähköiset laitteet ja kaikki rannekellot on jätettävä kokeen ajaksi (sähköiset laitteet suljettuina) omaan laukkuun salin reunustalle tai kokeen valvojille salin etuosaan.

  Koesaliin voi ottaa juomapullon, jos se on läpinäkyvä eikä siinä ole etikettejä. Muiden eväiden tuonti valintakoesaliin on sallittu vain etukäteen pyydetyllä luvalla (esim. terveydellisten syiden takia, jolloin asiasta on ilmoitettava hakijapalveluihin etukäteen). Nenäliinoja on tarjolla koesalissa.

  Vastauslomakkeet

  Hakijoille jaetaan kokeen vastauslomakkeet valintakoesalien ulkopuolella ennen kokeen alkua. Jakaminen aloitetaan n. 15 minuuttia ennen kokeen ilmoitettua alkamisaikaa. Lomakkeet on jaoteltu saleihin sukunimen alkukirjaimen mukaisesti. Koepaikalle on siis syytä saapua hyvissä ajoin.