Tulosten julkaisu

  Hakijan oma tulos on nähtävillä Oma Opintopolku -palvelussa. Korkeakoulujen sijoittelun eteneminen voi muuttaa hakijan tilannetta tulosten valmistumisen eriaikaisuudesta johtuen. Ajantasaiset tiedot voi tarkistaa Opintopolusta.

  • Kevään 2020 toisen yhteishaun tulokset julkaistaan viimeistään keskiviikkona 15.7.2020
  • Myös avoimen yliopiston väylän haun ja siirtohaun tulokset julkaistaan viimeistään yhteishaun tulosten julkaisupäivänä.
  • Opiskelijaksi hyväksyttyjen on vahvistettava opiskelupaikan vastaanottaminen keskiviikkona 22.7.2020 klo 15.00 mennessä
  • Varasijoilta hyväksyminen päättyy maanantaina 3.8.2020 klo 15.00

  Lisätietoja tulosten julkaisuun liittyen saa hakijapalveluista sähköpostitse hakijapalvelut(at)univaasa.fi ja puhelinnumerosta: 029 449 8005.

  Vaasan yliopisto ei julkaise koulutuksiin hyväksyttyjen nimiä verkkosivuillaan.

  Omiin koetuloksiin tutustuminen

  Sinulla on oikeus tutustua valintakokeesi arvosteluun ja tarkistaa todistuspisteesi hakijapalveluissa 14 vuorokauden kuluessa opiskelijavalinnan tuloksen julkistamisesta. Koetuloksiin voit tutustua olemalla yhteydessä hakijapalveluihin. Mikäli koet, että opiskelijavalinnassa tai arvostelussa on tapahtunut kohdallasi virhe, on sinun mahdollista tehdä perusteltu oikaisupyyntö 14 vuorokauden kuluessa tuloksen julkaisemisesta.