Tulosten julkaisu

  Vaasan yliopiston kaikki kandidaattiohjelmat sekä suomenkieliset maisteriohjelmat kuuluvat korkeakoulujen yhteishakuun. Yhteishaun tulokset julkaistaan seuraavasti

  • Kevään 2018 yhteishaku viimeistään 28.6.2018
   (Huom! Suomenkielisten maisteriohjelmien osalta tarkempaa tietoa maisteriohjelmien omalla tulossivulla)
  • Syksyn 2017 yhteishaku viimeistään 24.11.2017

  Avoimen yliopiston väylän hakukohteet eivät ole mukana korkeakoulujen yhteishaussa (hakuaika kuitenkin sama 14.3.-28.3.2018). Avoimen yliopiston opintojen perusteella hakeneiden tulokset julkaistaan sitä mukaa kun tuloksia valmistuu touko-kesäkuussa.

  Omiin koetuloksiin tutustuminen

  Sinulla on oikeus tutustua valintakokeesi arvosteluun ja tarkistaa todistuspisteesi hakijapalveluissa 14 vuorokauden kuluessa opiskelijavalinnan tuloksen julkistamisesta. Koetuloksiin voit tutustua olemalla yhteydessä hakijapalveluihin. Mikäli koet, että opiskelijavalinnassa tai arvostelussa on tapahtunut kohdallasi virhe, on sinun mahdollista tehdä perusteltu oikaisupyyntö 14 vuorokauden kuluessa tuloksen julkaisemisesta.

  Voit seurata valinnan etenemistä ja tuloksia Opintopolku -sivuston Oma Opintopolku- palvelussa, kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Palvelussa voit myös ilmoittaa opiskelupaikan vastaanotosta.

  Julkaisemme valinnoissa hyväksyttyjen nimet myös yliopiston internet-sivuilla, mikäli hakija on antanut julkaisuun luvan hakemuksellaan.