Vaasan yliopisto tarjoaa tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen sekä viestintätieteen hakukohteeseen hakeville hakijoille mahdollisuuden tehdä valintakokeen jollakin seuraavista paikkakunnista: Vaasa, Oulu, Tampere tai Espoo. Koepaikkakunta valitaan hakulomakkeella.

  Kauppatieteellisen alan yhteisvalinnassa valintakoepaikan määrittää se, minkä kauppatieteellisen alan hakukohteen hakija on valinnut ylimmälle prioriteetille hakulomakkeellaan. Teet kokeen Vaasan yliopistossa, jos hakemistasi kauppatieteellisen alan yhteisvalinnan hakukohteista Vaasan yliopisto, Kauppatieteet, kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri (3v+2v) (Kauppatieteellisen alan yhteisvalinta) –hakukohde on ylimmällä prioriteetilla.

  Teknillisten alojen yhteisvalinnassa (DIA) hakija voi valita diplomi-insinöörikoulutuksen valintakoepaikkakunnan hakulomakkeella seuraavista: Espoo, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku ja Vaasa.

  Hallintotieteiden yhteisvalinnassa haettaessa hakija voi valita, tekeekö hän valintakokeen Tampereella vai Vaasassa. Koepaikkakunta ilmoitetaan hakulomakkeella.

  Ilmoitukset koepaikkakunnista ovat sitovia eikä paikkakuntaa voi pääsääntöisesti muuttaa hakuajan päätyttyä. Valintakoetta ei voi suorittaa muuna aikana tai muulla paikkakunnalla kuin on ilmoitettu.

  Julkaistu 26.11.2018.

  Takaisin