Tiedot hakemukselle vaadittavista liitteistä ovat nähtävillä Opintopolussa hakukohteen tiedoissa välilehdellä ”Hakeminen”. Näet hakemukselle vaadittavat liitteet myös Omasta Opintopolusta jätettyäsi hakemuksen. Mikäli et muista mitä liitteitä piti palauttaa ja mihin määräaikaan mennessä, kirjaudu Opintopolku-sivulta Omaan Opintopolkuun nähdäksesi liitepyynnöt. Liitteet voit ladata suoraan sähköiselle hakemuksellesi.

    Jos haet yhteishaussa kandidaatin ja maisterin (3v + 2v) tutkintoon ja olet suorittanut ylioppilastutkinnon ennen vuotta 1990, tulee sinun toimittaa kopio ylioppilastutkintotodistuksesta valinnasta vastaavan yliopiston hakijapalveluihin annettuun määräaikaan mennessä. Myös kansainvälisen ylioppilastutkinnon (IB-, EB- tai RP-tutkinto) ja ammatillisen tutkinnon tai vastaavan suorittaneiden tulee toimittaa kopio tutkintotodistuksesta valinnasta vastaavan yliopiston hakijapalveluihin annettuun määräaikaan mennessä.

    Jos olet suorittanut ylioppilastutkinnon vuonna 1990 tai sen jälkeen, sinun ei tarvitse toimittaa kopiota ylioppilastodistuksestasi hakukelpoisuuden todentamiseksi.

    Maisterihaussa sinun täytyy lähettää hakukelpoisuuden antavan tutkinnon tutkintotodistuskopio ja opintosuoritusote sekä kopiot muista valintaan vaikuttavista tutkinnoista ja opinnoista. Maisterihaussa hakijalta saatetaan pyytää myös muita liitteitä. Sähköisen hakemuksen tehtyäsi saat hakulomakkeelle listan liitteistä, jotka sinun täytyy lähettää. Toimita liitteet annettuun määräaikaan mennessä.

    Julkaistu 26.11.2018.

    Takaisin