Hae opiskelemaan

  Tietoa hakemisesta

  Koulutamme eri alojen vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita tulevaisuuden tarpeisiin. Meillä voit suorittaa kandidaatin, maisterin, diplomi-insinöörin tai tohtorin tutkinnon. Voit myös opiskella avoimessa yliopistossa tai jo työelämässä ollessasi hankkia täydennyskoulutusta Levón-instituutin opintojen kautta. Tarjoamme myös useita kokonaan englanninkielisiä maisteriohjelmia.


  Hakeminen ja hakuajat

  Vaasan yliopiston kaikkiin suomenkielisiin kandidaatti- ja maisteriohjelmiin haetaan Opintopolku-palvelussa. Myös avoimen yliopiston opintojen perusteella hakevat ja siirtohaussa hakevat täyttävät hakulomakkeen Opintopolussa. Vain erillisten opintojen opiskeluoikeutta ja tohtorikoulutukseen haettaessa on erilliset hakumenettelynsä.

  Tutustu kandidaattiohjelmiimme
  Tutustu maisteriohjelmiimme

  Opintopolku

  Suomalaiset korkeakoulututkintojen tiedot löytyvät Opintopolusta. Opintopolku sisältää tietoa mm. koulutuksen tavoitteista, sisällöistä, uramahdollisuuksista ja koulutukseen hakemisesta. Hakulomakkeet täytetään sähköisesti Opintopolussa, paperihakulomakkeen voi saada vain erikseen tilaamalla korkeakoulujen hakijapalveluista.

  Voit etsiä Vaasan yliopiston koulutuksia Opintopolusta yhdistämällä hakusanoiksi
  ”Vaasan yliopisto” sekä koulutusalan nimi, esim. ”kauppatieteet” tai tutkinnon nimi, esim. ”hallintotieteiden maisteri” tai ”diplomi-insinööri”.

  Korkeakoulujen syksyn 2018 yhteishaku

  • 5.9.-19.9.2018 klo 15.00

  Korkeakoulujen kevään 2019 yhteishaku

  • 20.3.-3.4.2019 klo 15.00 (Korkeakoulujen yhteishaun II hakuaika)

  Vaasan yliopiston maisteriohjelmien haku

  • Kansainväliset englanninkieliset maisteriohjelmat
   Seuraava hakuaika vahvistamatta
  • Suomenkieliset maisteriohjelmat:
   Seuraava hakuaika vahvistamatta

  Avoimen yliopiston väylän haku

  • Seuraava hakuaika vahvistamatta

  Siirtohaku

  • Seuraava hakuaika vahvistamatta

  Hakuajat tohtoriopintoihin

  Hakukelpoisuus

  Yliopistoon kandidaatin ja maisterin tutkintoihin hakevien tulee täyttää yliopistolaissa määritellyt edellytykset hakukelpoisuudesta.

  Lue lisää

  Yhteystiedot ja kartta

  Lue lisää