Kauppatieteilijä yritysmaailman huipulla

  Kauppatieteiden koulutusala

  Talouselämä tarvitsee jatkuvasti asiantuntijoita, joilla on laadukas koulutus ja tuoreita ideoita. Koulutamme kauppatieteellisen alan asiantuntijoita ja päätöksentekijöitä työskentelemään nopeasti muuttuvan ja kansainvälistyvän yritys- ja elinkeinoelämän haastavissa tehtävissä.

  HAE ohjelmiin 20.3.-3.4.


  3 hyvää syytä valita Vaasan kauppatieteet

  Menestyväksi bisnesosaajaksi.
  Liiketoimintaosaamiselle on yhteiskunnassa alati kasvava kysyntä. Koulutusohjelmaamme on kehitetty yrityselämän asiantuntijoiden kanssa vahvasti liike-elämän tarpeita vastaavaksi.
  Ole kansainvälisesti kilpailukykyinen.
  Meillä kohtaat opiskelijoita ja opettajia eri puolilta maailmaa. Voit lähteä maailmalle ja jopa opiskella tuplatutkinnon ulkomaisessa yliopistossa.
  Opetuksen huippua.
  Meillä on Suomen palkituin yliopistotason koulutus kauppatieteissä ja olemme yksi Suomen suurimmista kauppatieteellisen alan toimijoista. Saat asiantuntevaa ja laadukasta opetusta ja ohjausta.

  Kauppatieteiden kandidaattiohjelmat

  Kauppatieteiden alalla tarjoamme alemmasta korkeakoulututkinnosta alkavaa koulutusta kauppatieteiden sekä tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen kandidaattiohjelmissa. Vaasan yliopiston kandidaattiohjelmiin valitut opiskelijat saavat automaattisen oikeuden jatkaa opintojaan suoraan maisterivaiheeseen ja ylempään korkeakoulututkintoon asti.

  Kauppatieteiden englanninkieliset maisteriohjelmat