Ota oivallus

  – liity opiskelijaksi tiiviiseen yhteisöömme.

  Vaasan yliopistossa on yli 5000 opiskelijaa. Koulutamme eri alojen vastuullisia ja kansainvälisesti suuntautuneita johtajia ja asiantuntijoita. Vaasan yliopistossa voit opiskella hallintotieteitä, kauppatieteitä, tekniikkaa sekä viestintätieteitä. Meiltä valmistuvat työllistyvät tutkitusti hyvin. Opiskelijamme kiittelevät opetuksen korkeaa tasoa ja yhteyksiä työelämään, hyviä opettajia sekä moderneja opetusmenetelmiä. Työnantajilta saamme kiitosta siitä, että opetuksemme vastaa nykytyöelämän vaatimuksiin. Meillä Suomen kauneimmalla kampuksella on hyvä yhteishenki ja aidosti kansainvälinen ilmapiiri.

  Tutustu koulutusohjelmiimme ja tule mukaan tiiviiseen yhteisöömme.


  Kandidaattiohjelmat

  Tarjoamme alemmasta korkeakoulututkinnosta alkavaa koulutusta hallintotieteissä, kauppatieteissä, tekniikassa ja viestintätieteissä. Kandidaattiohjelmissa valitset pääaineesi alun yhteisten opintojen jälkeen. Vaasan yliopiston kandidaattiohjelmiin valitut opiskelijat saavat automaattisen oikeuden jatkaa opintojaan suoraan maisterivaiheeseen ja ylempään korkeakoulututkintoon asti.

  Englanninkieliset maisteriohjelmat

  Kansainvälisissä maisteriohjelmissa opiskelet englanniksi monikulttuurisessa ympäristössä. Maisteriohjelmiin voivat hakea alemman korkeakoulututkinnon tai ammattikorkeakoulututkinnon Suomessa tai ulkomailla suorittaneet.

  Erillishaut ja muut opinnot

  Yhteishaun lisäksi Vaasan yliopistolla on erillishakuja, jotka on suunnattu tietyille hakijaryhmille.

  Tohtoriohjelmat

  Maisterin tutkinnon suorittamisen jälkeen voit jatkaa opintoja lisensiaatin ja tohtorin tutkintoihin. Tällöin hakeudutaan Vaasan yliopiston tutkijakouluun tohtorihaussa.

  Lue lisää