Kaunis yliopistomme sijaitsee keskustan lähellä meren rannalla Palosaarella – joka on koti myös monelle muulle korkeakoululle. Kaikki yliopiston rakennukset sijaitsevat samalla kampuksella.

  Kampusalueen pihapiirissä on historiallinen, punatiilinen puuvillatehdas ja raikkaan valoisia uudisrakennuksia, joiden ikkunoista avautuu kaunis merimaisema. Yliopiston päärakennus on Wolffintieltä merenrantaan ulottuva Tervahovi, jonka tunnistat valkoisesta marmoriportista. Rakennuksessa sijaitsevat muun muassa suurimmat luentosalit ja uudistuneet oppimistilat. Kampusalueen historiallista puolta edustavat entinen puuvillatehdas Fabriikki sekä tekniikan tutkimus- ja opetuslaboratorio Technobothnia, joka oli puuvillatehtaan kutomo.

  Kiinnostavia oivalluksia, innostavia oppimisen kokemuksia

  Voit suorittaa opintojasi esimerkiksi monimuotoisissa ryhmätyö- ja itseopiskelutiloissa, lukusaleissa tiedekirjasto Tritoniassa, 1800-luvulla rakennetussa vanhassa puuvillatehtaassa tai moderneissa laboratorioissa. Oppimistilojen lisäksi opiskelijoiden kohtaamispaikkoja ovat erityisesti Café Oskar ja kampuksen opiskelijaravintolat.

  Kampuksen kartta

  Lue seuraavaksi: Saat laadukasta opetusta

  9 hyvää syytä