Tarjoamme opiskelijoillemme liiketoimintaosaamisen perusopinnot, jotka voit yhdistää kaikkiin tutkintoihin. Työelämässä bisnesäly on kilpailuetu alasta riippumatta.

  "Idea ei lähtenyt saunaillasta, vaan Vaasan yliopistosta"

  Teknologiayritys Jakamon vuosi on ollut täynnä onnistumisia: mm. Pitchaus-kisan voitto Slushissa ja yhteistyö Microsoftin kanssa. Sanomalehti Pohjalainen kertoo jutussaan, että ideaa ei keksitty yhden saunaillan aikana, vaan se lähti Vaasan yliopistosta ja idean kummisetä on vararehtori Jukka Vesalainen. Yrityksen ydinkuusikosta kaikki ovat opiskelleet yliopistossamme. Pohjalaisen haastattelussa he kertovat olevansa kiitollisia yliopistolle:

  – Verkkopalvelumme on Vaasan kauppatieteellisestä tutkimuksesta ponnistanut innovaatio.

  Lue koko juttu Pohjalaisen sivuilta.

   

   

   

   

   


  VES – opiskelijoiden yrittäjyysyhteisö

  Vaasa Entrepreneurship Societyn (VES) tarkoitus on edistää korkeakouluopiskelijoiden yrittäjyyttä. VES tarjoaa opiskelijoille paikan, jossa voi ideoida ja luoda uutta yhdessä. VES järjestää paljon erilaisia verkostoitumistapahtumia, joissa voi tavata myös samanhenkisiä opiskelijoita ja luoda kontakteja jo opiskeluaikana.

  VES tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua yritysmaailmaan ja viedä teoriat käytäntöön. Esimerkiksi syksyisin järjestettävä Harvest-tapahtuma kerää satoja kiinnostuneita opiskelijoita saman katon alle kuuntelemaan tunnettuja puhujia ja tutustumaan startup-kulttuuriin.

  Tutustu VES:n toimintaan.

  Kuva: Taavi Tihkan


  "Think big, think outside the box"

  VES:in puheenjohtaja ja opiskelijamme Oskari Kaskinen kannustaa yrittäjyyteen.

  "Vaasan yliopisto tarjoaa erinomaiset avaimet kasvuyrittäjyyteen. Liiketoimintaorientoitunut yliopistomme haastaa opiskelijan kehittämään oman liikeideansa ja ensi askeleet yrittäjyyteen on mahdollista ottaa jo opintojen aikana."


  Valmistuneen tarina: Katja Rajala

  – Yrittäjyys on aina hyppy tuntemattomaan. Liiketoimintasuunnitelmia voi tehdä, ja teoriaa ja taitoa voi olla vaikka kuinka, mutta todellisuutta ei voi ikinä tietää. Hypättävä kuitenkin on.

  Katja Rajala (toimitusjohtaja, Oy Provida Ab) ryhtyi nuorena yrittäjäksi ilman koulutusta ja oppi asiat kantapään kautta. Nyt sosiaali- ja hallintotieteitä Vaasan yliopistossa opiskellut Rajala on onnellinen kokemuksistaan ja uskoo, että putkinäöllä katsomalla hyviä vaihtoehtoja menee ohi.

  Lue lisää.


  Lue seuraavaksi: Hello maailma!

  9 hyvää syytä