Vaasan yliopistolla vietettiin valmistuneiden juhlaa

  panorama_publiikki-19-12-2018-1.JPG

  Vaasan yliopisto juhlisti tuoreita maistereitaan ja diplomi-insinöörejään keskiviikkona 19. joulukuuta järjestetyssä publiikissa.

  Lue lisää

  Vaasan yliopiston uudet liikuntapalvelut saatu vauhtiin

  panorama_kim_ja_seppo.JPG

  Vaasan yliopisto on panostanut syksyn kuluessa opiskelijoiden liikuntapalveluiden kehittämiseen. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 45 000 euron kehittämisavustuksen uusien opiskelijaliikuntapalveluiden perustamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi Vaasan yliopisto sai Vaasan kaupungilta 35 000 euron avustuksen hankkeen aloituskustannuksiin.

  Lue lisää

  Vaasan yliopistolle 1,5 miljoonan euron OKM-rahoitus jatkuvaan oppimiseen

  panorama_vaasan_yliopisto_23.jpg

  Vaasan yliopisto on saanut 1 500 000 euron OKM-rahoituksen jatkuvan oppimisen kehittämiseen. Yliopiston esittämä toimintamalli rakentuu eri toimijoiden alustamaiselle yhteistyölle, ja se monipuolistaa alueellisen jatkuvan oppimisen tarjontaa. Samassa yhteydessä myös Svenska handelshögskolan Hanken sai 450 000 euron OKM-rahoituksen alustamaiseen yhteistyömalliin osallistumiseen.

  Lue lisää

  Haku Vaasan yliopiston kansainvälisiin maisteriohjelmiin käynnissä

  panorama_vy_valmiit_090818_300ppi_70.JPG

  Haku Vaasan yliopiston syksyllä 2019 alkaviin kansainvälisiin maisteriohjelmiin on käynnissä 23. tammikuuta 2019 asti. Haussa on kuusi englanninkielistä maisteriohjelmaa.

  Lue lisää

  Yhdentoista yliopiston yhteishanke TRY luo vaihtoehtoja yliopistojen todistusvalinnalle

  panorama_vy_valmiit_090818_300ppi_69.JPG

  Vaasan yliopisto on mukana uudessa Toinen reitti yliopistoon -hankkeessa (TRY). Hankkeen tavoitteena on kehittää ja pilotoida vaihtoehtoisia reittejä yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi, kun korkeakoulujen opiskelijavalintoja uudistetaan vuoteen 2020 mennessä.

  Lue lisää

  Vaasan yliopisto kehittää opiskelijoiden kansainvälisen työllistymisen taitoja

  panorama_opintomatka-saksa.jpg

  Vaasan yliopiston kielikeskus Linginnon englannin kielen lehtori Nicole Keng järjesti opiskelijoille kansainvälistä opiskelua ja työllistymistä tukevan kurssin, johon sisältyi ensimmäistä kertaa opintomatka Saksaan. Kurssin tavoitteena oli tutustuttaa opiskelijat kansainväliseen työnhakuun ja kehittää heidän työelämätaitojaan. Opintomatkan tarkoituksena puolestaan oli harjoitella taitoja käytännössä, markkinoida yliopistoa yrityksille ja saada opiskelijoille harjoittelupaikkoja ulkomailta.

  Lue lisää

  1500 lukiolaista vieraili korkeakoulujen yhteisessä Lukiopäivässä

  panorama_lukiopaiva-001.jpg

  Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulun yhteiseen Länsi-Suomen lukiolaisille suunnattuun info- ja tutustumispäivään saapui tänä vuonna 1500 vierasta.

  Lue lisää

  Vaasan yliopiston ja Vaasan lyseon lukion energia-alan yhteistyökurssi alkanut

  panorama_lukiolaiset4.JPG

  Vaasan yliopiston ja Vaasan lyseon lukion energian ja kestävän kehityksen yhteistyökurssi on alkanut. Kurssilla aloittaa 13 lukiolaista. Yhteistyökurssin suorittaminen ja lukion matematiikan riittävä osaaminen antaa lukiolaisille mahdollisuuden hakea opiskelupaikkaa suoraväylässä yliopiston tekniikan koulutusohjelmiin.

  Lue lisää