Opiskelijoille tietoa tulevaisuuden työelämän tarpeista

  panorama_kuva1.jpg

  Valmiina työelämään -hankkeen (VALTE) seminaari järjestettiin 23. tammikuuta Vaasan yliopistolla. Seminaarissa opiskelijat pääsivät kuulemaan tulevaisuuden työelämän tarpeista sekä ammattilaisten vinkkejä työnhakuun.

  Lue lisää

  Vaasan yliopistolle 455 000 euroa ICT-muuntokoulutuksen järjestämiseen

  panorama_mg_7658.jpg

  Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Väli-Suomen ICT-alan verkostomaiseen koulutusyhteistyöhön neljä miljoonaa euroa. Vaasan yliopisto saa tästä 455 000 euroa. Hanketta koordinoi Oulun yliopisto. Mukana ovat myös Jyväskylän, Itä-Suomen ja Turun yliopistot, Aalto-yliopisto sekä Tampereen ja Lappeenrannan teknilliset ylipistot.

  Lue lisää

  Vaasan yliopisto houkutteli Euroopan ulkopuolisia hakijoita

  panorama_vy_300ppi_kakelanmikko_4.JPG

  Vaasan yliopiston kansainvälisiin maisteriohjelmiin tuli 15. tammikuuta päättyneessä haussa yhteensä 549 hakemusta. Hakijamäärä pysyi lähes samana kuin viime vuonna (2017: 555). Haussa oli kuusi englanninkielistä maisteriohjelmaa kauppatieteellisellä ja tekniikan alalla.

  Lue lisää

  Vaasan yliopiston uutisvuosi 2017

  panorama_kollaasiab.jpg

  Kulunut vuosi ollut merkittävän uudistamisen ja kehittämisen aikaa yliopistossamme.

  Mitä kaikkea tapahtuikaan Vaasan yliopistossa vuonna 2017? Lue uutisrikkaan vuotemme tärkeimmät uutiset:

  .

  Lue lisää

  Haku kansainvälisiin maisteriohjelmiin käynnissä

  panorama_vy_300ppi_kakelanmikko_4.JPG

  Haku Vaasan yliopiston syksyllä 2018 alkaviin kansainvälisiin maisteriohjelmiin on käynnissä 15. tammikuuta asti. Haussa on kuusi kansainvälistä, englanninkielistä maisteriohjelmaa.

  Lue lisää

  Yliopistojen opiskelijavalinnat uudistuvat: todistuksen avulla sisäänpääsyä laajennetaan, myös muita valintaväyliä kehitetään

  panorama_yliopisto_2_29.jpg

  Todistuksen arvosanojen perusteella tehtävä valinta eli todistusvalinta on tulossa yhdeksi väyläksi päästä yliopistoon. Avuksi on kehitetty ylioppilastodistuksen pisteytystyökalu.

  Lue lisää

  Yliopistolehti Vox cordis ilmestyi – teemana sisu

  panorama_tahdonvoimalla_nelio.jpg

  Tahdon voimalla / Onko ajasta tullut uusi pomomme? / Kasvun kolmet kasvut / Sisulla syntyi menestysbrändi / Sisukas kuninkaallinen/

  Tämän vuoden kolmas Vox cordis -yliopistolehti on ilmestynyt.

  Lue lisää

  1700 lukiolaista tutustui Suomen kauneimpaan kampukseen

  panorama_lukiopaiva1.JPG

  Vaasan yliopiston ja Vaasan ammattikorkeakoulu VAMKin yhteisessä Lukiopäivässä esiteltiin korkeakoulunaapurusten monialaista koulutustarjontaa ja viihtyisää Palosaaren merellistä kampusta nuoria kiinnostavalla tavalla.

  Lue lisää