Rahoituksen maisteriohjelman kansainvälinen opetusyhteistyö laajenee – uusi kaksoistutkintosopimus solmittu

  panorama_vy_valmiit_090818_300ppi_52.JPG

  Vaasan yliopiston rahoituksen EPAS-akkreditoitu maisteriohjelma Master’s Degree Programme in Finance on solminut uuden kansainvälisen kaksoistutkintosopimuksen arvostetun ranskalaisen kauppakorkeakoulun IÉSEG School of Managementin kanssa.

  Lue lisää

  Kansainvälisten maisteriohjelmien hakijamäärä kasvoi huomattavasti

  panorama_dsc2948.jpg

  Vaasan yliopiston kansainväliset maisteriohjelmat kiinnostivat hakijoita ympäri maailman. Maisteriohjelmiin tuli 23. tammikuuta päättyneessä haussa 66 eri maasta yhteensä 837 hakemusta. Se on lähes 40 prosenttia enemmän kuin viime vuonna (2018: 604).

  Lue lisää

  Vaasan yliopiston uutisvuosi 2018

  panorama_uutisvuosi-2018.jpg

  Vuosi 2018 Vaasan yliopistossa oli sekä juhlan että uudistumisen vuosi. Yliopiston 50-vuotisjuhlavuotta juhlistettiin monin eri tapahtumin.

  Samalla kun juhlittiin mennyttä, luotiin myös tulevaisuutta. Vaasan yliopiston uudistuminen jatkui: tutkimukseen tehtiin merkittäviä satsauksia, koulutuksen laatutyöhön panostettiin, yliopiston rakenne uudistui ja uudet avoimet ja monitieteiset tutkimusalustat VEBIC, InnoLab ja Digital Economy aloittivat työnsä.

  Tässä Vaasan yliopiston vuoden 2018 tärkeimmät uutiset:

  Lue lisää

  Vaasan yliopistolla vietettiin valmistuneiden juhlaa

  panorama_publiikki-19-12-2018-1.JPG

  Vaasan yliopisto juhlisti tuoreita maistereitaan ja diplomi-insinöörejään keskiviikkona 19. joulukuuta järjestetyssä publiikissa.

  Lue lisää

  Vaasan yliopiston uudet liikuntapalvelut saatu vauhtiin

  panorama_kim_ja_seppo.JPG

  Vaasan yliopisto on panostanut syksyn kuluessa opiskelijoiden liikuntapalveluiden kehittämiseen. Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi 45 000 euron kehittämisavustuksen uusien opiskelijaliikuntapalveluiden perustamiseen ja kehittämiseen. Lisäksi Vaasan yliopisto sai Vaasan kaupungilta 35 000 euron avustuksen hankkeen aloituskustannuksiin.

  Lue lisää

  Vaasan yliopistolle 1,5 miljoonan euron OKM-rahoitus jatkuvaan oppimiseen

  panorama_vaasan_yliopisto_23.jpg

  Vaasan yliopisto on saanut 1 500 000 euron OKM-rahoituksen jatkuvan oppimisen kehittämiseen. Yliopiston esittämä toimintamalli rakentuu eri toimijoiden alustamaiselle yhteistyölle, ja se monipuolistaa alueellisen jatkuvan oppimisen tarjontaa. Samassa yhteydessä myös Svenska handelshögskolan Hanken sai 450 000 euron OKM-rahoituksen alustamaiseen yhteistyömalliin osallistumiseen.

  Lue lisää

  Haku Vaasan yliopiston kansainvälisiin maisteriohjelmiin käynnissä

  panorama_vy_valmiit_090818_300ppi_70.JPG

  Haku Vaasan yliopiston syksyllä 2019 alkaviin kansainvälisiin maisteriohjelmiin on käynnissä 23. tammikuuta 2019 asti. Haussa on kuusi englanninkielistä maisteriohjelmaa.

  Lue lisää

  Yhdentoista yliopiston yhteishanke TRY luo vaihtoehtoja yliopistojen todistusvalinnalle

  panorama_vy_valmiit_090818_300ppi_69.JPG

  Vaasan yliopisto on mukana uudessa Toinen reitti yliopistoon -hankkeessa (TRY). Hankkeen tavoitteena on kehittää ja pilotoida vaihtoehtoisia reittejä yliopistoon tutkinto-opiskelijaksi, kun korkeakoulujen opiskelijavalintoja uudistetaan vuoteen 2020 mennessä.

  Lue lisää