Ladataan...

Me teemme muutoksen

Kestävää johtamista, bisnestä ja energiaa

Juhlavuosibanneri

Aikamme haasteisiin tarttuva

Yliopistomme

Yhdistämme innovatiivisesti liiketoiminnan, johtamisen ja teknologiat. Olemme yhteisö, johon halutaan kuulua. Avoimuus on valttimme. Yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa luomme ratkaisuja tärkeimpiin globaaleihin haasteisiin.

Suomen kaunein kampus kutsuu

Vaasan yliopisto uskaltaa keskittyä ja panostaa vahvuuksiinsa. Kansainvälisyys ja laatu korostuvat tutkimuksessa ja koulutuksessa. Vastaamme nykypäivän vaatimuksiin tarjoamalla kaikille opiskelijoillemme valmiudet kansainvälisiin tehtäviin sekä liiketoimintaosaamiseen ja yrittäjämäiseen asenteeseen.

Monitieteiset tutkimusalustat lisäävät yliopistomme avoimuutta ja yhteistyötä. Investoimme kymmenen miljoonaa euroa tutkimukseen ja palkkaamme 20 professuuriin pätevöityvää tutkijaa. Olemme valmiit tuottamaan laajasti koko yhteiskuntaa hyödyttäviä tuloksia.

Vaasan yliopisto sijaitsee meren rannalla aivan keskustan lähellä Palosaarella – joka on koti myös monelle muulle korkeakoululle. Kampuksella on lukuisia kohtaamispaikkoja ja nykyaikaisia työtiloja niin henkilökunnalle kuin opiskelijoillekin.

5251
Opiskelijaa
468
Henkilökuntaa
10000000
Investointeja tutkimukseen
10000
Valmistunutta ympäri maailmaa

Organisaatio

Koulutusalamme ovat kauppatieteet, tekniikka, hallintotieteet ja viestintätieteet. Tutkimuksen painoaloja ovat johtaminen ja muutos, energia ja kestävä kehitys sekä rahoitus ja taloudellinen päätöksenteko. Painoaloilla teemme kansainvälisesti huipputasoista ja vaikuttavaa tutkimusta. Akateemiset yksikkömme sekä tutkimusalustamme edistävät tieteenalat ylittävää tutkimusta.

Muutoksen tekijät

Tiivis yhteisö

Yliopistomme vahvuus on yhteisöllisyys. Tuemme opiskelijoiden kehittymistä, hyvinvointia ja työllistymistä. Työn, työolojen ja henkilöstön hyvinvoinnin kehittäminen on meille tärkeää. Yhdessä tekemisen henki opiskelijoiden ja henkilökunnan välillä kantaa tulevaisuuteen.

Power.

the capability to act, or influence something strongly

Leadership.

motivating a group of people to act towards achieving a common goal

Open-minded.

a mind receptive to new ideas and seizing opportunities

Responsibility

the opportunity or ability to act independently and make decisions

Liity tiiviiseen yhteisöömme

Ura yliopistossa

Lue lisää Avoimet työpaikat

Miten voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä

Puhelinvaihde

029 449 8000

Käyntiosoite

Wolffintie 34,
65200 Vaasa

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi@univaasa.fi

Henkilöhaku