Uutiset

Uutinen
13.08.2020 - Koulutus

Vaasan yliopisto alkaa kouluttaa lohkoketjuosaajia

Vaasan, Oulun ja Lapin yliopiston sekä Kajaanin ammattikorkeakoulun yhteistyönä alkaa uusi kolmevuotinen Tehoa lohkoketjuista -koulutushanke. Koulutus on tärkeä ja ajankohtainen, sillä lohkoketjuosaajia tarvitaan yhä enemmän. Lohkoketjuja on kuvattu jopa seuraavaksi suureksi teknologia-aalloksi sitten PC:n, internetin ja mobiililaitteiden kehittymisen.
Uutinen
24.06.2020 - Koulutus

Vaasan yliopiston Executive MBA -ohjelma uudistuu

Vaasan yliopiston järjestämän ylemmälle ja keskijohdolle suunnatun johtamisen täydennyskoulutusohjelman Executive MBA:n moduulirakenne muuttuu. Uudistuksen myötä opiskelija voi myös syventyä oman mielenkiinnon ja tavoitteiden mukaisesti opinnoissaan henkilöstöjohtamiseen, myynnin johtamiseen sekä energia-alan johtamiseen.
Uutinen
13.05.2020 - Koulutus

Vaasan yliopistossa alkaa uusi urheilujohtamisen ja -markkinoinnin opintokokonaisuus

Seurojen, liittojen, järjestöjen sekä muiden urheilu- ja liikuntaorganisaatioiden johtotehtävissä toimiville henkilöille suunniteltu koulutus vahvistaa johtajuutta ja kehittää liiketoimintaosaamista. Se tarjoaa valmiuksia, joilla urheiluorganisaatiot voivat löytää uusia keinoja menestyä. Tämä on ajankohtaista, sillä juuri nyt alalla tarvitaan näkemyksellisyyttä ja innovatiivisuutta.