Uutiset

Uutinen
12.08.2020 - Koulutus

Vaasan yliopisto mukaan eurooppalaiseen korkeakoulujen verkostoon

Vaasan yliopisto valittiin seitsemän eurooppalaisen korkeakoulun EU-rahoitteiseen verkostoon. Verkostomaisessa EUNICE-yliopistossa opiskelijat, henkilökunta ja tutkijat voivat liikkua saumattomasti ja opiskella virtuaalisesti toisten korkeakoulujen kursseja.
Uutinen
11.08.2020 - Koulutus

Vaasan yliopiston avoin yliopisto mukana myös Avoimen iltamissa - nyt webinaarina!

Perinteiset Avoimen iltamat järjestetään jälleen, tällä kertaa webinaarina 18.8.2020 klo 18-19. Avoimen iltamat on maksuton ja kaikille avoin tapahtuma, jossa esitellään avoimen korkeakoulutuksen mahdollisuuksia Etelä-Pohjanmaalla. Vaasan yliopiston avoin yliopisto tekee vahvaa alueellista yhteistyötä Etelä-Pohjanmaan alueella ja avoimen iltamissa esitelläänkin myös alueellista opintotarjontaamme.
Vox cordis
11.08.2020 - Koulutus

Päivä tutorin matkassa

Tutor on fuksin tuki ja turva opintojen alkaessa. Millainen on tutorin päivä silloin, kun fuksit saapuvat kampukselle ensimmäistä kertaa? Hyppäämme mukaan tutor Kai Puputin päivään ja näemme, millaisia haasteita ja naurun hetkiä tutor kohtaa päivänsä aikana.
Vox cordis
06.08.2020 - Tutkimus

Verkostoitumisen taitaja viihtyy Vaasassa

Vaasan yliopiston InnoLab-tutkimusalustan johtaja Mari K. Niemi taitaa verkostoitumisen ja sparraa myös muita tieteentekijöitä viestimään ja luomaan suhteita potentiaalisiin kumppaneihin.
Uutinen
08.07.2020 - Tutkimus

Katsaus: Ohjaustoiminta kompleksisessa maailmassa

Tarkasteltaessa ohjaustoiminnan kehitystä ajan saatossa, perinteisen päätöksenteon muodot ja ohjauskeinot eivät nykymaailmassa enää riitä. Perinteinen ohjaus on edelleen hyvä operatiivisen toiminnan ylläpitäjä, mutta se ei yksinään vahvista yhteistoimintaa eikä edistä kumppanuutta eri tasoilla.