Yhteistyö ja palvelut

Uutinen
28.12.2020 - Yliopisto

Vaasan yliopiston uutisvuosi 2020

Korona mullisti monin tavoin yliopiston elämää vuonna 2020. Opetus ja työnteko siirtyivät digiharppauksin verkkoon. Poikkeusajasta huolimatta yliopiston tutkimuksessa ja koulutuksessa tehtiin hyviä tuloksia.
Teija Laitinen ja Niina Mäntylä jäseniksi Valtiontalouden tarkastusviraston tieteelliseen neuvostoon: "Tuleva kausi erityisen haastava"
rkalmi@uwasa.fi Ma, 21.12.2020 - 10:12
Uutinen
Yhteistyö ja palvelut
Vaasan yliopiston laskentatoimen professori Teija Laitinen ja julkisoikeuden apulaisprofessori Niina Mäntylä on kutsuttu jäseniksi Valtiontalouden tarkastusviraston tieteelliseen neuvostoon tammikuussa 2021 alkavalle kaksivuotiselle toimikaudelle.
Vox cordis
16.12.2020 - Vox cordis

Uuden tuojat: Tutkimuksen kehittäminen on tiimityötä

Uutena tutkimuksen vararehtorina elokuussa aloittanut Minna Martikainen näkee, että Vaasan yliopistolla on hyvät mahdollisuudet nousta entistäkin korkeammalle tasolle kansainvälisenä tiedeyliopistona.
Millaiset biometaanin nesteytysprosessit sopisivat Pohjanmaalle? – teknistaloudellinen selvitys valmistui
rkalmi@uwasa.fi Ti, 15.12.2020 - 12:15
Uutinen
Tutkimus
Yhteistyö ja palvelut
Vaasan yliopiston teknistaloudellinen selvitys biometaanin nesteytysprosesseista on valmistunut. Mukaan valikoitui viisi pienimuotoiseen tuotantoon parhaiten sopivaa nesteytystekniikkaa, joista raportti esittelee prosessikuvaukset ja esimerkkejä maailmalta. Taloudellisessa selvityksessä edullisimmat elinkaarikustannukset saatiin käänteiseen Rankine-kiertoon perustuville kylmäaineseosprosesseille.