Asiakaskokemus-seminaari ja Teknisen viestinnän 20-vuotisjuhla

Tänä vuonna juhlimme Vaasan yliopiston teknisen viestinnän koulutuksen 20-vuotista taivalta. Tervetuloa juhlimaan kanssamme perjantaina 14.10.2016!

Asiakaskokemus (CX) -seminaari

Aloitamme päivän juhlaseminaarilla klo 12:30-17:00 tiedekirjasto Tritonian Nissi-auditoriossa. Juhlaseminaarin teemana on Asiakaskokemus (CX), ja puhujina on teknisen viestinnän alumneja. Järjestämme seminaarin yhteistyössä HCI-alan osaajien yhdistyksen SIGCHI Finlandin ja Suomen teknisen viestinnän yhdistyksen (STVY) kanssa. Seminaari on samalla SIGCHI Finlandin syysseminaari 2016.

Seminaari on avoin kaikille ja maksuton.

Huom! Ilmoittautuminen on päättynyt, tilaisuus on täynnä.

Ohjelma:

12:30
Tilaisuuden avaus - Teknisen viestinnän professori Anita Nuopponen, Vaasan yliopisto
SIGCHI Finlandin tervehdys  - varapuheenjohtaja Thomas Olsson
Suomen teknisen viestinnän yhdistyksen STVY ry:n tervehdys - puheenjohtaja Nick Hill

13:10 Raisa Suihkonen, Ixonos Oyj: Asiakaskokemuksesta alan konsultin silmin

13:40 Antti Niemelä, I-Mediat Oy: Verkot vesille, asiakaskokemus esille – mainosverkkoa markkinoimassa

14:10 Suvi Isohella, Vaasan yliopisto: Teknisen viestinnän yliopistollinen koulutus Suomessa

Kahvitauko

15:15 Tero Kalliomaa, ABB: Myyjä asiakkaana – asiakaskokemus sisäisen asiakkaan kannalta myynnin tietojärjestelmissä

15:45 Sini Suutari, MTV Oy: Kohti somempia asiakaskohtaamisia

16:15 Päätössanat - Juha Halonen, Excosoft, Teknisen viestinnän maisteriohjelman johtoryhmän jäsen ja teknisen viestinnän alumni

17:00 Tilaisuus päättyy

Puhujien esittely

Raisa_suihkonen.png

Raisa Suihkonen, Senior Design Researcher, User Insight & Vision, Ixonos Oyj

Olen työskennellyt asiakaskokemuskonsultoinnin parissa eri tasoisissa työtehtävissä noin viitisentoista vuotta  – sekä liike-elämän puolella että alan johtavan tutkimuksen parissa lukuisissa kotimaisissa ja kansainvälisissä hankkeissa. Teknologisina sovellusalueina ovat olleet pääasiassa erilaiset mobiili- ja www-sovellukset yksityisellä ja julkisella sektorilla, teollisuussovellukset ja -teknologiat, ammattilaistyökalut, sekä erilaiset teolliseen internetiin, tulevaisuuden älykoteihin sekä hyvinvointi- ja terveysteknologioihin liittyvät teknologiset ratkaisut.


Konsulttiroolini lisäksi olen työskennellyt myös yrittäjäosakkaana yhdessä alan johtavista yrityksistä sekä johtoryhmä- että hallitustasoilla. Nykyisen työnantajani Ixonos Oyj:n palvelukseen siirryin yrityskaupan mukana syksyllä 2015.

 

antti_niemela.jpg

Antti Niemelä, Graafinen suunnittelija, I-Mediat Oy

Työskentelen I-Mediat Oy:n markkinoinnin yksikössä graafisena suunnittelijana. Työni sisältää kuluttaja- ja yritysmarkkinoinnin suunnittelua ja toteuttamista yhdeksälle lehtibrändille kahdessa maakunnassa. Työni pääpaino on visuaalisessa maailmassa, mutta viestinnän ja markkinoinnin moniottelijana hyppään milloin copywriterin ja milloin koodarin saappaisiin.

 

Tero_Kalliomaa_2011.png

Tero Kalliomaa, Lead Business Analyst, ABB

Markkinoinnin ammattilainen, jonka sydäntä lähinnä ovat strateginen markkinointi ja uusi teknologia. Minulla on kokemusta niin markkinointiviestinnästä, markkinoinnin analytiikasta, liiketoiminnan kehittämisestä kuin strategisesta markkinoinnista.

Tällä hetkellä työskentelen ABB yhtymän Group Function Marketing and Salesissä Lead Business Analystinä. Vastuulla on myynnin tehokkuuteen liittyvien mittaristojen, dashboardien ja järjestelmien analysointi, suunnittelu ja määrittely koko ABB yhtymälle maailmanlaajuisesti.

sini_suutari.png

Sini Suutari, Customer Care Manager, MTV Oy

Vastaan mediayhtiö MTV:n asiakaspalvelusta ja sen kokonaisvaltaisesta kehittämisestä. Ennen hyppäystä työskentelemään televisiosta tuttujen brändien pariin, toimin johtavana konsulttina sosiaalisen median asiantuntijayritys Somecossa. Olenkin erikoistunut paitsi monikanavaiseen asiakaspalveluun, myös sosiaaliseen mediaan sekä kriisiviestintään verkossa.

 

 

Iltajuhla alumneille, opiskelijoille, henkilökunnalle ja yhteistyökumppaneille

Illalla teknisen viestinnän opiskelijoiden ainejärjestö Giga ry järjestää perinteiseen tapaan vuosijuhlat noin klo 18:30 alkaen kampusalueen Domus Bothnica -ylioppilastalon Wärtsilä-salissa. Juhlien pukukoodi on akateemisen rento juhla-asu (juhlapuku, tumma puku, iltapuku). Ohjelmassa muun muassa juhlaillallinen, juhlapuheita ja livemusiikkia. Iltajuhla on maksullinen.

Kulkuohjeet

Molemmat tapahtumat järjestetään Vaasan yliopiston kampuksella.

Päiväseminaarin Nissi-sali sijaitsee tiedekirjasto Tritoniassa, osoite Yliopistonranta 7, 65200 Vaasa

Iltajuhlan Wärtsilä-sali sijaitsee ylioppilastalo Domus Bothnicassa, osoite Yliopistonranta 5, 65200 Vaasa

Tietoa kampukselle saapumisesta: /fi/about/campus/arrival/

Päivitetty 10.10.2016 - Verkkotoimitus
Login