Tutustumiskurssit

addressbook_pixabay_cromaconceptvisual_640x418.jpg

Vaasan yliopisto tarjoaa lukuvuonna 2019-2020 kaikille yliopisto-opinnoista kiinnostuneille mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston eri oppiaineisiin ja yliopisto-opiskeluun.

Tutustumiskurssit tarjoavat nimensä mukaisesti mahdollisuuden päästä tutustumaan Vaasan yliopiston hallintotieteiden, kauppatieteiden tai viestintätieteiden koulutuksiin. Kurssit on tarkoitettu erityisesti lukiolaisille jatko-opintojen suunnittelun tueksi, mutta kuka tahansa yliopisto-opiskelusta kiinnostunut voi osallistua maksutta kursseille ajalla 10.9.2019-15.5.2020.

Kurssit toteutetaan verkkokursseina Vaasan yliopiston Moodle-oppimisympäristössä ja mukaan voi ilmoittautua milloin vain lukuvuoden 2019-2020 aikana. Kurssit ovat maksuttomia ja niitä voi suorittaa omaan tahtiin, itsenäisesti opiskellen ja samalla tutustua ko. alaan tarkemmin.

Opintojaksokuvaukset (pdf)

Lukiolaisten tutustumiskurssiesite (pdf)

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kursseille alkaa 1.9.2019 klo 10.00.

Yhteistyölukioiden opiskelijat

Jos olet lukiolainen ja lukiosi on tehnyt yhteistyösopimuksen tutustumiskursseista Vaasan yliopiston avoimen yliopiston kanssa, ilmoittaudu täällä.

Lukiolaisena sinun ei tarvitse tehdä erillisitä ILPA-ilmoittautumista, vaan se tehdään puolestasi.

Yhteistyöoppilaitosten (kesäyliopistot ja kansalaisopistot)

Jos olet ilmoittautunut tutustumiskurssille jonkun yhteistyöoppilaitoksemme kautta (kesäyliopistot ja kansalaisopistot), saat ohjeet ILPA-ilmoittautumisen tekoon yhteistyökumppaniltamme. Älä siis käytä noita alta löytyviä ILPA-linkkejä ilmoittautumiseen!

Erillinen ILPA-ilmoittautuminen vaaditaan, jotta saat Vaasan yliopiston käyttäjätunnukset, joilla pääset kirjautumaan kurssille Moodle-oppimisympäristössä.

Muut tutustumiskursseista kiinnostuneet

Jos et ole lukiolainen (tai lukiotasi ei löydy e-lomakkeen lukiolistasta) etkä yhteistyöoppilaitoksen opiskelija, ilmoittaudu kurssille ilmoittautumispalvelu ILPAssa:

 

 

Kurssin suorittaminen

Ilmoittautumisen jälkeen saat noin viikon kuluessa vahvistuksen ilmoittautumisesta sekä ohjeet Vaasan yliopiston käyttäjätunnuksen aktivoimisesta sekä Moodle-oppimisalustalle rekisteröitymisestä.

Tarkemmat ohjeet kurssien suorittamisesta löytyvät kunkin kurssin Moodle-alustalta. Opintojaksokuvauksiin pääset tutustumaan tästä.

Mikäli jatkat opintojasi Vaasan yliopistossa myöhemmin, suoritetut opintopisteet tunnustetaan osaksi vapaasti valittavia opintojasi. Oman lukiosi opinto-ohjaajalta voit tiedustella, miten saat suoritetut opinnot osaksi lukio-opintojasi.

 

Ennen opintojen aloittamista, tutustu myös näihin

 

Lisätietoja

Kristiina Pulakka Kristiina Pulakka 
Opintopäällikkö
Levón-instituutti, Avoin yliopisto
etunimi.sukunimi@univaasa.fi
029 449 8457
Luotsi L245 
Sari Manninen Sari Manninen 
Assistentti, avoin yliopisto
Levón-instituutti, Avoin yliopisto
etunimi.sukunimi@univaasa.fi
029 449 8406
Luotsi L226 
X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 08.10.2019 - Avoin yliopisto
Login