Miten ilmoittautuminen tapahtuu?

istock_000018592019_xxxlarge.jpg

Ilmoittautuminen Vaasan yliopiston avoimen yliopiston omaan opetukseen

1. Tutustu opintotarjontaamme: www.univaasa.fi/avoin/opintotarjonta

2. Löydettyäsi haluamasi opintojakson tai -kokonaisuuden, tutustu opintojakson kuvaukseen sekä aikatauluihin ja ilmoittaudu kurssille. Opintokokonaisuuteen ilmoittautuvat ovat etusijalla yksittäiselle jaksolle ilmoittautuvaan nähden. Kokonaisuuksiin sisältyviin yksittäisiin jaksoihin otetaan opiskelijoita, mikäli vapaita paikkoja jää. Ilmoittautuminen on aina sitova ja opintomaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. ks. ohje opintojen peruuttamisesta.

3. Tee ilmoittautuminen ILPA – ilmoittautumispalvelussa opintojaksokuvauksen ilmoittautumislinkistä
tai osoitteessa: https://univaasa.ilpa.oodi.fi/ilpa/
- Uusi avoimen opiskelija: tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi.
- Jos olet aiemmin opiskellut avoimessa yliopistossa ja tunnuksesi ovat voimassa tai jos sinulla on tällä hetkellä tutkinto-opiskelijan opinto-oikeus Vaasan yliopistossa: tunnistaudu käyttäjätunnuksillasi.

4. Sinulle lähtee ilmoittautumisesta automaattinen vahvistusviesti sähköpostiisi.

Ilmoittautumisen jälkeen:

5. Jos sinulla ei jo entuudestaan ole tunnuksia, aktivoi itsellesi ilmoittautumisen jälkeen HAKA-käyttäjätunnus ja salasana näiltä sivuilta löytyvien ohjeiden avulla.
HUOM! Mikäli lmoittaudut keväällä 2019 alkavalle kurssille, voit hakea tunnuksesi vasta
opinto-oikeutesi alkamisen jälkeen vuoden 2019 puolella (tarkemmat ohjeet).

6. Seuraa kurssin aikatauluja opintojaksokuvauksista, jotka löytyvät verkkosivuiltamme.
Kurssin alkamisesta ei normaalisti lähetetä erillistä tiedotusta ilmoittautuneille. Voit aloittaa opinnot itsenäisesti (verkkoaineistokurssit) tai mennä opetusaikataulun mukaisesti kurssin ensimmäiselle luennolle. Muistathan ilmoittaa meille, mikäli sähköpostiosoitteesi muuttuu. Muut yhteystietosi pystyt päivittämään itse WebOodissa. Käytämme sähköpostia ensisijaisena yhteydenpitokanavana.

7. Mikäli kurssilla käytetään Moodle-oppimisympäristöä, saat viimeistään kurssin alkamispäivänä  sähköpostitse kirjautumisohjeet ja kurssiavaimen.

Ilmoittautuminen yhteistyöoppilaitosten opintoihin

Yhteistyöoppilaitoksiin ilmoittautumisessa noudatetaan kyseisen oppilaitoksen omia ilmoittautumisohjeita. Tarkemmat ohjeet kunkin kurssin opintojaksokuvauksissa verkkosivuillamme.

Oletko tutkinto-opiskelija?

Katso maksuttomat opinnot Vaasan yliopiston tutkinto-opiskelijoille.

 

Ilmoittautumisaika 2019-2020

Ilmoittautuminen lukuvuoden 2019-2020 opintoihin alkaa maanantaina 6.8.2019 klo 10:00.

 

Ilmoittautumiskäytäntöjä on kaksi opintojen järjestelyistä riippuen

1. Jatkuva ilmoittautuminen
Opinnoista valtaosa on sellaisia, joiden osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Niihin voi ilmoittautua milloin tahansa ennen opintokokonaisuuden tai opintojakson alkamista, mutta käytännön järjestelyjen vuoksi mielellään viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen opintojen alkamista. Mikäli opintojakso on jo käynnistynyt, varmista kurssin opettajalta voitko vielä päästä mukaan kurssille.

2. Rajattu ilmoittautuminen (R)
Osallistujamäärältään rajattujen opintojaksojen merkkinä on iso R-kirjain. Nämä opintojaksot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen ko. opintoihin käynnistyy tiettynä päivänä lukuvuoden alussa. Kaikki kielten opintojaksot ovat osallistujamäärältään rajattuja.

Varmistaaksesi paikkasi ilmoittaudu mahdollisimman nopeasti heti ilmoittautumisen alkaessa ja mielellään viimeistään viikkoa (7 päivää) ennen opintojen alkamista.

 

(oikeudet muutoksiin pidätetään)

Päivitetty 18.06.2019 - Levón-instituutti
Login