Maksun ehdot ja opintojen peruuttaminen

istock_000064199681_large-002.jpg

Ilmoittautuminen Avoimen yliopiston opintoihin on aina sitova. Saat opinto-oikeuden hakemaasi kohteeseen, kun olet maksanut opintomaksun.

Opintomaksu palautetaan opiskelijalle, mikäli opintojakso joudutaan peruuttamaan Avoimen yliopiston toimesta.

Ilmoittautumisen peruuttaminen

Mikäli et aloita opiskelua, tulee ilmoittautuminen perua sähköpostitse osoitteeseen avoinyo@univaasa.fi viimeistään 7 päivää ennen opintojen alkamista. Jos perut yksittäisen opintojakson viimeistään 7 päivää ennen sen alkamista, palautamme opintojakson hinnasta 50 euroa ylittävän osan. Jos perut opintokokonaisuuden, palautamme opintokokonaisuuden hinnasta 50 euroa ylittävän osan niiden opintojaksojen osalta, joiden alkuun on vähintään 7 päivää.

Opintomaksun maksamatta jättäminen ei tarkoita opintojen peruuttamista.

Maksun ehdot yhteistyöoppilaitoksissa

Ennen ILPAssa ilmoittautumista, olethan ilmoittautunut kurssille myös yhteistyöoppilaitokseen. Yhteistyöoppilaitosten opintomaksuja ei makseta ILPAn kautta*. Tarkista yhteistyöoppilaitoksen maksun ehdot kyseisestä oppilaitoksesta.

* Lukuvuonna 2018-2019 opiskelija maksaa Tampereen kesäyliopiston, Turun kesäyliopiston, Kainuun kesäyliopiston sekä Kymenlaakson kesäyliopistojen opintojen osalta opintomaksun oppilaitokseen ja palvelumaksun avoimelle yliopistolle ILPAssa. ILPAssa maksettavan maksun osalta pätevät yllä mainitut avoimen yliopiston peruutusehdot.

Sairastumistapaukset

Käynnistyneet opinnot voi peruuttaa tai keskeyttää vain todistetun sairaustapauksen vuoksi. Palautettava summa on opiskelijan maksama opintomaksu (pl. esimerkiksi kolmansien osapuolten perimät maksut). Näissä tapauksissa opintojakson ja/tai opintokokonaisuuden peruuttamisesta tai keskeyttämisestä tulee aina tehdä kirjallinen ilmoitus avoimen yliopiston opiskelijapalveluun. Myöhästyneitä peruutuksia, joiden syynä ei ole sairaustapaus, ei huomioida, eikä opintomaksuja palauteta. Ota yhteyttä avoinyo@univaasa.fi, mikäli et pysty aloittamaan opintoja sairauden (esitettävä sairauslomatodistus) takia.

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 03.04.2019 - Levón-instituutti
Login