Opintokäynnille LUMA-keskukseen ja SAGAan!

Tiedeluokka SAGA - Science Activities Growing Awareness sijaitsee Palosaaren kampusalueen Technobothnia-rakennuksessa, joka on Vaasan yliopiston, Vaasan ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian yhteinen opetus- ja tutkimuslaboratorio. Yksittäiset luokat ja isommat ryhmät ovat tervetulleita opintokäynnille LUMA-keskukseen ja SAGAan Vaasan yliopistolle.

Vierailun rakenne

Vierailun ohjelma sovitaan henkilökohtaisesti vierailijaryhmän kanssa. Vierailuun voidaan yhdistää esimerkiksi opastettu kierros Technobothnian tiloissa, hauskoja, inspiroivia ja toiminnallisia työpajoja eri luonnontieteellisistä ilmiöistä, robotiikasta ja ohjelmoinnista, lyhyt esittely Vaasan yliopistosta ja sen opiskelumahdollisuuksista sekä lyhyitä uratarinoita. Lukuvuoden 2019-2020 kuvaukset toiminnallisista työpajoista löydät alempaa.

Kun haluat tulla vierailemaan, täytä alla oleva lomake. Sovimme sen perusteella vierailun yksityiskohdista tarkemmin. Olemme teihin yhteydessä kahden viikon kuluessa.

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella:

https://link.webropolsurveys.com/S/AC6EE49812E70D64

 

Oletko kiinnostunut LUMA-keskus Pohjanmaan koulutuksesta?

Järjestämme pedagogisia iltoja liittyen projektioppimiseen tai oppimisvälineisiin kuten Sphero-robottipalloihin. Kohderyhminä ovat etenkin varhaiskasvatus, esiopetus ja koulumaailma. Illan kesto on noin 1-2 tuntia.

Ilmoittaudu koulutukseen tällä lomakkeella:

https://link.webropolsurveys.com/S/982EC7B6FBE342BD

 

Lukuvuoden 2019-2020 toiminnalliset työpajat vierailuille

Voit tutustua ryhmä-asteellesi tarjottaviin toiminnallisiin työpajamahdollisuuksiin alla olevista linkeistä. Maksimi oppilasmäärät ovat suuntaa-antavia. Vierailun aikataulusta riippuen voimme tarvittaessa jakaa isoja ryhmiä pienemmiksi ja suorittaa työpajoja pistetyöskentelynä, jolloin työpajan veto saadaan onnistumaan hieman isommillekin ryhmille.

Työpajavaihtoehdot varhaiskasvatusryhmille

Työpajavaihtoehdot alakouluryhmille

Työpajavaihtoehdot yläkouluryhmille

Työohjeita päivitetään, joten kaikki mahdollisuudet eivät ole vielä näkyvillä sivutolla. Voitte siis vapaasti toivoa ohjelmaa yhteydenottolomakkeella.

robotti-pieni.jpg

Päivitetty 23.01.2020 - Luma-keskus
Login