Opintokäynnille LUMA-keskukseen ja SAGAan!

Tiedeluokka SAGA - Science Activities Growing Awareness sijaitseen Palosaaren kampusalueen Technobothnia-rakennuksessa, joka on Vaasan yliopiston, Vaasan ammattikorkeakoulun ja Yrkeshögskolan Novian yhteinen opetus- ja tutkimuslaboratorio. Yksittäiset luokat ja isommat ryhmät ovat tervetulleita opintokäynnille LUMA-keskukseen ja SAGAan Vaasan yliopistolle.

Vierailun rakenne

Vierailun ohjelma sovitaan henkilökohtaisesti vierailijaryhmän kanssa. Vierailuun voidaan yhdistää esimerkiksi opastettu kierros Technobothnian tiloissa, hauskoja, inspiroivia ja toiminnallisia työpajoja eri luonnontieteellisistä ilmiöistä, robotiikasta ja ohjelmoinnista, lyhyt esittely Vaasan yliopistosta ja sen opiskelumahdollisuuksista sekä lyhyitä uratarinoita. Lukuvuoden 2019-2020 kuvaukset toiminnallisista työpajoista löydät alempaa.

Kun haluat tulla vierailemaan täytä alla oleva lomake. Sovimme sen perusteella vierailun yksityiskohdista tarkemmin. Olemme teihin yhteydessä viikon kuluessa.

Ota yhteyttä tällä lomakkeella.

Lukuvuoden 2019-2020 toiminnalliset työpajat vierailuille

Voit tutustua ryhmä-asteellesi tarjottaviin toiminnallisiin työpajamahdollisuuksiin alla olevista linkeistä. Maksimi oppilasmäärät ovat suuntaa-antavia. Vierailun aikataulusta riippuen voimme tarvittaessa jakaa isoja ryhmiä pienemmiksi ja suorittaa työpajoja pistetyöskentelynä, jolloin työpajan veto saadaan onnistumaan hieman isommillekin ryhmille.

Työpajavaihtoehdot varhaiskasvatusryhmille

Työpajavaihtoehdot alakouluryhmille

Työpajavaihtoehdot yläkouluryhmille

 Työohjeita päivitetään, joten kaikki mahdollisuudet eivät ole vielä näkyvillä sivutolla. Voitte siis vapaasti toivoa ohjelmaa yhteydenottolomakkeella.

robotti-pieni.jpg

 

Päivitetty 30.09.2019 - Luma-keskus
Login