Ohjelmointia Scratch-ohjelmointiohjelmalla

Scratch alkeet ja jatko - Vaasa.png

Isompi kuva aukenee tästä.

LUMA-keskus Pohjanmaa tarjoaa ilmaisen Hand`s on-koulutuksen Scratch-ohjelmointialustan käyttöön liittyen. Koulutuksen tarkoitus on antaa varmuutta ohjelman käytön suhteen sekä tarjota vinkkejä ja esimerkkejä sen pedagogisesta käytöstä koulun arjessa. 

Katso: Koulutusten tarkempi kuvaus ja tiedot 

Scratch- Alkeet 

Koulutus on suunnattu 3.-6. luokan opettajille, jotka haluavat saada ensikosketuksen ohjelmointiin sekä rikkoa omia ennakkoluuloja tai tulla kertaamaan Scratch-ohjelman käyttöä. Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista. Ei ole väliä mitä oppiaineita opetat, tätä ohjelmaa voi hyödyntää kaikki.

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Anna palaute koulutuksesta tästä!

Scratch - Jatko

Koulutus on suunnattu 3.-6. luokan opettajille, jotka haluavat syventää ja vahvistaa ohjelman käyttötaitojaan ja tutustua astetta monimutkaisempaan koodiin. Osallistuminen edellyttää ohjelman perustaitojen osaamista.

Ilmoittaudu koulutukseen: Ohjlemointia Scratch-ohjelmalla, jatko

Ilmoittautuminen koulutukseen aukenee 5.8.2019 klo 16:00 ja päättyy 9.10.2019 tai kun ryhmä on täynnä.

Ryhmään mukaan mahtuu 15 opettajaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittatumisesta lähetetään vahvistus sähköpostiosoitteeseen viimeistään viikko ilmoittautumisen jälkeen.

Huomio Etelä-Pohjanmaa:

Vastaavat koulutukset järjestetään myös Etelä-Pohjanmaalla yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kesäyliopiston kanssa (Osaaja). Näiden koulutusten tiedot löytyvät kesäyliopiston sivuilta.

Päivitetty 23.08.2019 - Luma-keskus
Login