Koulutukset

LUMA SUOMI kehittämisohjelma

LUMA SUOMI on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama, vuosina 2014-2019 toimiva kehittämisohjelma. Ohjelman päämääränä on lisätä 6–16-vuotiaiden lasten ja nuorten kiinnostusta opiskella matematiikkaa ja luonnontieteitä, innostaa oppilaita valitsemaan näiden aineiden opintojaksoja lukiossa ja ammatillisessa koulutuksessa sekä lisätä matemaattis-luonnontieteiden ja teknologian osaamisen tasoa ja osaajien määrää. LUMA SUOMI tukee opettajia järjestämällä koulutuksia.

Innostavilla peleillä uusia tuulia opetukseen! - Suunnittele peliprojekti omaan kouluun

"Oppiaineet ja opettajat integroivaa tietotekniikan ja ohjelmoinnin opetusta." 2017-2019

LUMA-keskus Pohjanmaan järjestämät, syksyllä 2018 startanneet, ilmaiset opettajien täydennyskoulutukset peliohjelmoinnista lähenevät loppuaan. Sen vuoksi haluamme tarjota opettajille itseopiskelumateriaalin, joka ohjaa opettajaryhmiä luomaan suunnitelman ohjelmoinnin integroimiseksi osaksi esimerkiksi koulussa valmiiksi pyörivää laaja- ja monialaista opetuskokonaisuutta.

Tutustu materiaaleihin: Suunnittele peliprojekti omaan kouluun

Syksy 2019

Ohjelmointia Scratch-ohjelmalla, alkeet- ja jatkokoulutus

"Oppiaineet ja opettajat integroivaa tietotekniikan ja ohjelmoinnin opetusta." 2017-2019

LUMA-keskus Pohjanmaa järjestää syksyllä 2019 ilmaisen täydennyskoulutuksen Scratch-ohjelmoinnista. Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön ja ilmoittautu mukaan koulutukseen tästä.

Ohjelmointia Construct3 ohjelmalla, alkeet- ja jatkokoulutus

"Oppiaineet ja opettajat integroivaa tietotekniikan ja ohjelmoinnin opetusta." 2017-2019

LUMA-keskus Pohjanmaa järjestää syksyllä 2019 ilmaisen täydennyskoulutuksen Construct3-ohjelmoinnista. Tutustu koulutuksen tarkempaan sisältöön ja ilmoittaudu mukaaan koulutukseen tästä.

Osa LUMA SUOMI täydennyskoulutuksista on mahdollista suorittaa verkossa. Tutustu tästä koulutustarjontaan!

Päivitetty 08.08.2019 - Luma-keskus
Login