LUMA-keskus Pohjanmaa

Pieni_logo.jpg

 

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. LUMA-keskus Pohjanmaa on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä.

 

AJANKOHTAISTA

LUMA-keskus Suomen StarT-hanke menestyi kansainvälisessä kilpailussa, jossa haettiin parhaita käytäntöjä luonnontieteen ja tekniikan opetukseen sekä koulujen ja elinkeinoelämän yhteistyöhön.

LUMA-keskus Pohjanmaa on osaltaan toteuttamassa StarT-ohjelmaa erityisesti Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan aluelleella. Kotisivujen StarT-osiosta löydät lisätietoja palkinnosta, ohjelmasta ja tuesta jota tarjoamme toiminta-alueellamme.

Osallistu StarT-ohjelman kaudelle 2018-2019!

Vuodesta 2016 alkaen LUMA-keskus Suomi -verkosto yhteistyötahoineen on käynnistänyt uusien opetussuunnitelmien mukaisten monialaisten oppimiskokonaisuuksien toteuttamista tukevan StarT-ohjelman. StarT-ohjelmassa opitaan yhdessä toteuttamalla monitieteisiä ja ilmiöpohjaisia projekteja luovasti sekä jakamalla oppimisen iloa sekä hyviä opetuskäytänteitä yhteisöllisissä tapahtumissa. StarT on suunnattu varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle.

Lisätietoja: StarT-ohjelman kotisivuilta tai LUMA-keskus Pohjanmaan kotisivuilta

Start-mainos-2018-2019 (1).pdfStart-mainos-2018-2019 (1).pdf

 

Opintokäynnille LUMA-Tiedeluokkaan?

Lisätietoja

Innostavilla peleillä uusia tuulia opetukseen!

Lisätietoja

Päivitetty 23.10.2018 - Verkkotoimitus
Login