LUMA-keskus Pohjanmaa

LUMA-keskus Pohjanmaan tehtävänä on edistää luonnontieteiden, matematiikan ja teknologian opetusta ja oppimista. Keskus on osa kansallista LUMA-keskus Suomea, johon kuuluu yhteensä 13 keskusta suomalaisten yliopistojen ja yliopistokeskusten yhteydessä.

 

AJANKOHTAISTA

 

LUMA-keskus Pohjanmaan tiedote Koronaviruksen vaikutuksista tapahtumiin ja vierailuihin

Uusien Koronavirusepidemiaan liittyvien rajoitusten ja Vaasan yliopiston tiedonannon perusteella LUMA-keskus Pohjanmaan tapahtumat perutaan 31.5.2020 asti. Myös Espoon LUMA-päivät 2020 ovat kesäkuulta peruttu. Päivien sisältöä muutetaan virtuaaliseksi ainakin StarT-gaalan ja LUMA 2020-hankkeen työpajojen osalta. Yksityiskohdista tiedotetaan myöhemmin.

UniFun-luokkaretkitapahtuma on myös PERUTTU toukokuussa 2020 tältä vuodelta koronaviruksen vuoksi.


StarT-festarit järjestetään Vaasan yliopistossa 22.4.2020 VIRTUAALIFESTAREIDEN muodossa!

Tervetuloa osallistumaan tiede- ja teknologiafestareille sekä StarT-kilpailuun, jossa oppimisen ilon lisäksi jaetaan mahtavia palkintoja ja onnistumisen kokemuksia. Luvassa on keskiviikkona 22.4.2020 historiamme ensimmäiset virtuaalifestarit! Festareilla jaetaan erliaisia oppimisprojekteja sekä hyviä käytänteitä. Tarkemmat tiedot festareista julkaistaan pian.

 

StarT-yleisöäänestys on alkanut

Kenelle sinä annat äänesi? Tutustu innostaviin, monialaisiin lasten ja nuorten projektitöihin sekä oppimisyhteisöjen hyviin opetuskäytänteisiin. Äänestä tube-kanavalla viimeistään 5.4.! Äänestää voit tube-kanavallamme peukuttamalla videota, jossa sinusta on kuvattu paras projekti tai opetuskätänne. Äänestys on jaettu soittolistoihin (kansalliset projektit/käytänteet ja kansainväliset projektit/käytänteet), jokaisesta listasta valitaan yksi yleisön suosikki. Äänestä alla olevasta linkistä.

Tube-kanavan äänestyslinkki

Klikkaa StarT-kuvaa, niin pääset festarisivuille.

 

starT_maapallo_300.png

 

 

Tervetuloa luokkaretkelle Palosaaren kampukselle Vaasaan! TAPAHTUMA ON PERUTTU

UniFun-luokkaretkitapahtuma on PERUTTU toukokuussa 2020 tältä vuodelta koronaviruksen (COVID-19) vuoksi. Ilmoitamme ilmoittautuneille ryhmille tapahtuman perumisesta henkilökohtaisesti sähköpostilla.

LUMA-keskus Pohjanmaa ja Vaasan yliopisto järjestävät yhdessä UniFun-tapahtuman alakouluille 14.-15.5.2020 ja yläkouluille 25.5.2020. Pohjanmaan ja Etelä-Pohjanmaan koululuokat ovat tervetulleita luokkaretkelle Palosaaren kampukselle. Päivien aikana kampusalueella järjestetään monia innostavia aktiviteetteja liittyen luonnontieteisiin, matematiikkaan ja teknologiaan. Aktiviteetit ovat luokkaretkihengessä hauskoja ja monipuolisia. Tapahtumassa tarjotaan aktiviteetin lisäksi lounas yliopiston ravintolassa.

Ilmoittautuminen tapahtumaan

Yksi luokka voi osallistua tapahtumaan vain yhtenä päivänä joko aamu- tai iltapäivällä. Jos haluat ilmoittaa tapahtumaan kerralla kaksi luokkaa, voit tehdä sen samaan ilmoittautumislomakkeeseen, mutta tällöin luokkien vierailuajankohdan pitää olla sama. Tee näin, jos haluat ilmoittaa tapahtumaan esimerkiksi koulusi 6A ja 6B luokat.

Tapahtuma on täynnä!

 

Lisätiedot alakoulun tapahtumasta

Lisätiedot yläkoulun tapahtumasta

 

Pieni_logo.jpg

Päivitetty 25.03.2020 - Verkkotoimitus
Login