panorama_levonin-kansikuva_ok.jpg

Levón-instituutti

Levón-instituutti on Vaasan yliopiston erillislaitos, joka välittää yliopiston osaamista aikuiskoulutuksessa ja tuotteistaa yliopiston tutkimukseen pohjautuvaa osaamista. Korostamme toiminnassamme vaikuttavuutta sekä innovatiivisten ratkaisujen tuottamista.

Koulutusta, tutkimusta ja kehittämistä asiakkaan tarpeiden mukaan

Toteutamme koulutus-, tutkimus- ja kehittämishankkeita sekä järjestämme avointa yliopisto-opetusta. Toiminnassamme edellä mainitut ovat toisiaan täydentäviä osa-alueita, joista muodostetaan asiakkaan tarpeiden mukainen kokonaisuus.

Korostamme koulutuksen ja kehittämistoimien luontevaa yhdistämistä sekä tutkitun tiedon hankkimisen ja käytäntöön soveltamisen merkitystä.

| Tutkimus- ja kehittämispalvelut | Täydennyskoulutus |

Alueellista, valtakunnallista ja kansainvälistä yhteistyötä

Toimimme yhteistyössä Vaasan ammattikorkeakoulun kanssa mm. aikuis- ja täydennyskoulutuksen tuottamisessa, palvelututkimuksessa sekä organisaatioiden ja alueiden kehittämishankkeiden tuotteistamisessa, markkinoinnissa ja johtamisessa.

Valtakunnallisesti instituutti on tunnettu omilla vahvuusalueillaan. Toiminnassa on jatkuvasti valtakunnallisia koulutus- ja tutkimushankkeita. Instituutin tarjoama avoin yliopisto-opetus on valtakunnallisesti saavutettavissa yhteistyökumppanien, tietoverkon ja oppimisteknologisten ratkaisujen avulla.

Vuosittain toteutetaan useita kansainvälisiä hankkeita yhteistyössä kotimaisten ja eurooppalaisten kumppanien kanssa energiateknologian, liiketoimintaosaamisen ja yrittäjyyden, monikielisyyden sekä alueiden kehittämisen aloilla.

| Yhteistyökumppanit |

Kiinnostuitko toiminnastamme?

Ota yhteyttä henkilöstöömme, kerromme mielellämme lisää!

Levón-instituutti noudattaa Vaasan yliopiston opiskelua ja tutkintoja koskevia määräyksiä ja ohjeita.

Päivitetty 09.10.2019 - Verkkotoimitus
Login