Kulttuuri, arvot ja oikeudenmukaisuus -konferenssi 2014

Mitä tapahtuu, kun kulttuurit kohtaavat mutta arvot eivät? Vaasan yliopistossa järjestetään kansainvälinen Kulttuuri, arvot ja oikeudenmukaisuus konferenssi 21.–23.5.2014. Konferenssiin saapuu asiantuntijoita 14 maasta, muun muassa Yhdysvalloista, Intiasta, Israelista, Australiasta ja Japanista.

Arvomaailmojen yhdistäminen kulttuurien kohdatessa otetaan puheeksi monesta eri näkökulmasta. Tarkemmat tiedot näet ohjelmasta.

Kulttuurien kohtaaminen ei ole vierasta täällä alavalla Pohjanmaallakaan, me kun olemme pääkaupunkiseudun jälkeen kappale monikulttuurisinta Suomea. Nykypäivänä eri kulttuureja edustavat ihmiset ovat yhteydessä toisiinsa enemmän kuin koskaan aiemmin, joten maailmanlaajuiset sosiaaliset ongelmat nousevat esiin yhä useammin. Vaasassa järjestettävä konferenssi pyrkii omalta osaltaan avaamaan näitä asioita koskevaa keskustelua.

Konferenssin järjestäjänä toimii Filosofinen tiedekunta ja Vaasan yliopiston Intercultural Phenomenon in Time (IPIT) -tutkijatiimi. Konferenssia järjestämässä myös The Society for Indian Philosophy and Religion ja Institute of Cross Cultural Studies and Academic Exchange.

Konferenssiin on yleisöllä vapaa pääsy.

Päivitetty 16.05.2014 - Filosofinen tiedekunta
Login