Tutkimustiedon arkipäiväistäminen

22.jpg

21.02.2014 - BoWer

Onko mielenterveyden edistämisessä mitään mieltä?

Mielenterveyden edistäminen on siitä vaikea laji että kaikki kokevat sen tärkeäksi, mutta tosielämässä ja käytännössä se edistäminen jää lapsenkenkiin. Näin on, vaikka tilastollista faktaa mielenterveyden häiriöistä on enemmän kuin tarpeeksi.

1.jpg

31.01.2014 - BoWer

Kuntalaiset palvelujen kehittäjiksi

Kuntalaisten osallisuus tulee vakiintua tavaksi uudistaa sosiaali- ja terveyspalveluja. Taloudellisesti painottunut keskustelu tarvitsee rinnalle myös kuntalaisen sekä yhteiskunta- ja hyvinvointipoliittisen näkemyksen.

3.jpg

23.01.2014 - BoWer

Pohjanmaan liiton ”Hyvinvointistrategian valmistelutyö –projektin” uutisia

Nyt herätellään yhteisen tekemisen meininkiä. Kuuluisaa pohjalaista me-henkeä, jossa osallisena ovat niin lapset ja nuoret kuin varttuneemmatkin ihmiset. Miten Sinä kehittäisit Pohjanmaan väestön hyvinvointia ja hyvinvointipalveluja?

23.jpg

02.12.2013 - BoWer

Strategiaviidakoista kuntalaisten hyvinvointia edistämään

Rakas joulupukki, älä anna kunnille tänä jouluna lahjaksi yhtään uutta lakisääteistä tehtävää tai velvoitestrategiaa. Anna työkaluja ja voimia siihen, että tämän hetkiset tehtävät saadaan hoidettua.

thumbnail_logo30cm.jpg

26.11.2013 - BoWer

Mikä ihmeen BoWer?

Jos BoWer ja Pohjanmaa ovat samassa lauseessa, suurin osa yhdistää sen todennäköisesti Pohjanmaan vetävään energia-alaan. Tässä yhteydessä BoWer on kuitenkin jotain muuta energistä.