Pelilliset energia- ja kiertotalousratkaisut

Julkaistu 10.01.2019.

Pelilliset energia- ja kiertotalousratkaisut on Etelä-Pohjanmaan liiton kautta Euroopan aluekehitysrahaston EAKR-rahoitusta saanut Vaasan yliopiston koordinoima hanke.

Hankkeen kehityskohteena ovat oman talouden hallinnan, energiatehokkuuden ja kiertotalouden pelilliset ratkaisut, joihin liittyy merkittävää liiketoimintapotentiaalia.

Pelillistämishankkeen tavoitteena on rakentaa toimintamalli, jolla voidaan systematisoida peleihin ja pelillistämiseen liittyvää, erilaista osaamista yhdistävää TKI-toimintaa sekä suunnitella, konseptoida ja demonstroida pelillistettyjä ratkaisuja sekä edistää niiden kaupallistamista.

Tarkoituksena on myös kehittää mittareita ja työkalu, jolla voidaan arvioida pelillisten ratkaisujen vaikuttavuutta oman talouden hallintaan, kestävään kehitykseen ja ilmastomyönteisyyteen liittyvissä valinnoissa valikoidussa kohderyhmässä.

Hankkeen kohderyhmänä ovat Etelä-Pohjanmaan alueen kasvuhakuiset teknologia-yritykset, energia- ja kiertotalousalojen yritykset, muut hankkeen tuloksista kiinnostuneet yritykset, startup-yhteisöt ja yhdistykset sekä alueen tutkimus- ja koulutusorganisaatiot ja oppilaitokset.

Hanketta vetävät taloustieteen professori Panu Kalmi ja viestintätieteiden professori Tanja Sihvonen.
Hankkeen projektitutkijat: Saija Alanko ja Mikael Mäenpää

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!
Yhteydenottolomake

HUOM! Hankkeen verkkosivut osoitteessa: univaasa.fi/peek

 

 

pikkubanneri_2_597x90.png

Tietoja hankkeesta:

Projektin yhteyshenkilö
Panu Kalmi
Projektin kesto 1.1.2019 - 31.12.2020
Rahoittajat Etelä-Pohjanmaan liitto, EAKR
Kokonaisbudjetti

265 986

 

 


EU_EAKR_FI_vertical_20mm_rgb.png

vipuvoimaaeu.jpg
logo_epliitto_verkkoon.jpg

Takaisin

Päivitetty 03.10.2019 - Verkkotoimitus
Login