Future Ready Harbour Concept – Towards Sustainable Maritime Ecosystem

Julkaistu 06.09.2020.

Future Ready Harbour Concept – Towards Sustainable Maritime Ecosystem on Business Finlandin rahoittama yhteiskehittämishanke. Hankkeen tavoitteet ovat:

  • Rakentaa konsortio kestävän tulevaisuuteen tähtävän meriteollisuuden ekosysteemin toimijoista, joka auttaa ja tukee suomalaisten yritysten mahdollisuuksia kehittää liiketoimintamahdollisuuksia ja innovatiivisia ratkaisuja kasvavien maailmanmarkkinoiden tarpeisiin.
  • Luoda tutkimuksen ja kehityksen tiekartta tulevaisuuden satamaa varten, jossa määritellään tärkeimmät tutkimuksen ja tuotekehityksen osaalueet  ja kehityspolut, ja joka tunnistaa konkreettisia TRL 6 tason ratkaisuihin pyrkiviä hankeideoita. Lisäksi tiekartta auttaa tunnistamaan ja määrittelemään tehtäviä ja rooleja organisaatioiden kesken.
  • Yhteiskehittämishankkeen tehtävänä on myös tehdä ehdotus ja suunnitelma ensimmäiselle yhteisinnovointihankkeelle.

Future ready harbour concept – towards sustainable maritime ecosystems
Kesto:  01.08.2020-31.01.2021
Rahoittaja: Business Finland/ Co-creation-hanke
Muut rahoittajat: Vaasan yliopisto
Ulkoinen rahoitus: 60 000 €
Kokonaisbudjetti: 100 000 €
Vastuuhenkilö: Suvi Karirinne
Hankkeen muut tutkijat: Rodrigo Rabetino, Seppo Niemi, Hannu Laaksonen, Kimmo Kauhaniemi, Petri Helo, Anne Mäkiranta, Jagdesh Kumar, Karita Luokkanen-Rabetino

Hankkeen yhteyshenkilöt: Suvi Karirinne, Rodrigo Rabetino

Tutkimusalustat ja tutkimusryhmät: VEBIC, Uusiutuvat energiat, Älykkäät sähköjärjestelmät , NEVS, Strateginen johtaminen
Vastuuorganisaatio: Vaasan yliopisto
Yhteistyökumppanit: VASEK, Kvarken Ports

Takaisin

Päivitetty 07.09.2020 - Verkkotoimitus
Login