Enni – Energiansäästösovellus julkisille rakennuksille

Julkaistu 12.09.2017.

Hankkeen tavoitteena on helpottaa energiansäästöä julkisissa rakennuksissa lanseeraamalla kuntien käyttöön Enni-energiansäästösovellus, jonka avulla pyritään vaikuttamaan erityisesti rakennuksen käyttäjien toimintatapoihin.

Levón-instituutin Energia ja aluekehittäminen –vastuuyksikkö on kehittänyt Enni –verkkosovelluksen, joka helpottaa julkisten rakennusten energiansäästöprojektien toteuttamista. Enni on kehitetty projektissa ”Fifty/Sixty – Lisäarvoa energiansäästöstä” ja sovellus on jo kuntien käytössä.

”Enni – Energiansäästösovellus julkisille rakennuksille” –projektin tavoitteita ovat erityisesti:

  • Lanseerata Enni –verkkosovellus kuntien ja erilaisten julkisten rakennusten pilottikäyttöön, kerätä pilottikäyttäjiltä palautetta ja kehittää verkkosovellusta edelleen saadun palautteen pohjalta.
  • Laatia sovelluksen levittämiselle viestintä –ja markkinointistrategia ja toteuttaa sitä sovelluksen tunnettuuden lisäämiseksi ja sen käyttöönottoon innostamiseksi.
  • Suunnitella ja toteuttaa sovellukseen uusia ominaisuuksia, jotka on todettu tarpeellisiksi sovelluksen ensimmäisen kehitysvaiheen aikana.

Hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) osarahoituksella, jonka myönsi Pohjanmaan liitto. Lisäksi hanketta rahoittavat Vaasan kaupunki, Närpiön kaupunki, Pedersören kunta ja Vaasan yliopisto. Hankkeen toteutusaika on 1.6.2017 – 30.4.2019.

Enni-sovellus löytyy sivulta www.enni-sovellus.fi

Yhteyshenkilö: Merja Pakkanen

eakr-lippu.jpg

vipuvoimaaeu.jpg

vaasa-kaupunki.jpg

narpes-kaupunki.png

pedersore-kaupunki.png

vylogo.jpg

Takaisin

Päivitetty 15.09.2017 - Verkkotoimitus
Login