Kutsuvieraat

Pyydämme kutsuvieraita saapumaan perjantain promootioaktiin hyvissä ajoin, viimeistään klo 11.45. Jokaisella kutsuvieraalla on salissa merkitty istumapaikka.

Kutsuvieraat noudattavat promootioaktissa kutsuvieraiden pukukoodia. Pukukoodi ja sen tarkennukset löytyvät Pukeutuminen-sivulta.

Promootioaktin juhlakulkueeseen sekä kulkueeseen jumalanpalvelukseen osallistuvat yliopiston rehtoraatti, dekaanit ja professorikunta, promoottorit, kunniatohtorit ja tohtorit, juhlamenojen ohjaaja sekä yliairut ja muiden yliopistojen rehtorit ja kanslerit. Muiden yliopistojen rehtorit kantavat käätyjä ja viittoja.

Kulkueeseen osallistuvat siirtyvät promootioaktin jälkeen busseilla Kirkkopuistikolle. Muille vieraille on järjestetty bussikuljetus yliopistolta kirkolle.

 

Yliopiston henkilökunta ja muu yleisö

Pyydämme yleisöä saapumaan viimeistään klo 11.45.

Yleisö noudattaa tilaisuudessa kutsuvieraiden pukukoodia. Pukukoodi ja sen tarkennukset löytyvät Pukeutuminen-sivulta.

Henkilökunnan ilmoittautuminen tohtoripromootioon alkaa elokuussa, ja ilmoittautumisia otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä. Yleisö noudattaa tilaisuudessa kutsuvieraiden pukukoodia. Promootioakti tullaan myös striimaamaan auditorio Wolffiin.

Yliopiston henkilökunta voi promootioaktin jälkeen osallistua juhlakulkueeseen kirkolle viimeisenä kävelevän yliairuen jälkeen. Kulkueeseen osallistuminen edellyttää pukukoodin mukaista pukeutumista.

Yleisölle on järjestetty bussikuljetus yliopistolta kirkolle.