Uutiset

Kategoriat:

thumbnail_sotemaisterit.jpg

04.09.2019

Yliopisto kouluttaa Helsingissä osaajia sote-alalle – syksyn yhteishaku alkaa tänään

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa tänään keskiviikkona 4. syyskuuta. Vaasan yliopistoon voi syksyllä hakea sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaan, joka toteutetaan Helsingissä tammikuusta alkaen.

18.jpg

03.09.2019

EXAM -uutisia – ajankohtaista sähköisessä tenttimisessä

Kesän aikana asennettu uusi EXAM-tuotantoversio tuo mukanaan toivottuja uusia toimintoja ja jo käytössä olleiden toimintojen parannuksia. Tässä lyhyesti koottuna uudet/tärkeimmät toiminnot, jotka koskettavat opiskelijoita. Tarkemmat ohjeistukset löytyvät yliopiston verkkosivujen EXAM-ohjesivuilta.

thumbnail_avajaiset-111ab.jpg

02.09.2019

Rehtori Kuusisto lukuvuoden avajaisissa: Vastuullisuus ja kestävä kehitys korostuvat nyt entistä enemmän

Ilmastonmuutos ja muut globaalit ilmiöt ja murrokset aiheuttavat epävarmuutta ja turvattomuutta. Rehtori Jari Kuusisto painottikin Vaasan yliopiston lukuvuoden avajaispuheessaan, että tällaisena aikana vastuullisuus korostuu yliopistojen toiminnassa. Hänen mukaansa Vaasan yliopisto tulee jatkossa entistä enemmän edistämään vastuullisuutta ja kestävää kehitystä osana tutkimusta ja opetusta. Kestävä kehitys tulee olemaan tärkeässä roolissa myös yliopiston kampuksen...

thumbnail_kuva-1-jussi-nikkinen-ja-timo-rothovius.jpg

02.09.2019

Pohjanmaan kauppakamari -palkinto Jussi Nikkiselle ja Timo Rothoviukselle

Pohjanmaan kauppakamari on myöntänyt rahoituksen professoreille Jussi Nikkiselle ja Timo Rothoviukselle 5000 euron palkinnon energia-alaan liittyvästä tieteellisestä artikkelista. Palkinto luovutettiin maanantaina 2. syyskuuta Vaasan yliopiston avajaisjuhlassa.

thumbnail_vy_valmiit_300ppi_138.JPG

02.09.2019

Tule mukaan ideoimaan ja antamaan näkökulmaa yliopiston markkinointiin

”Onpa huono mainos!” ”Miksei yliopisto mainosta täällä?” – jos sinulla on mielipide Vaasan yliopiston markkinoinnista, kerro se meille.