Uutiset

Kategoriat:

thumbnail_ll-logo.jpg

05.09.2019

Liikuntapalveluiden vuorot käynnistyneet

Liikuntapalveluiden syksyn vuorot ovat käynnistyneet tällä viikolla. Liikuntapalveluiden tarjontaan voi tutustua maksutta 15.9. saakka.

thumbnail_campusfestival2019web_41.jpg

05.09.2019

Korkeakoulujen yhteistyö näkyi ja kuului Vaasa Campus Festivaleilla

Uusi lukuvuosi käynnistyi torilla äänekkäästi, kun Vaasan yliopisto, Vaasan ammattikorkeakoulu, Yrkeshögskolan Novia, Hanken, Åbo Akademi ja Helsingin yliopiston oikeustieteellinen koulutus ylioppilas- ja opiskelijakuntineen järjestivät Vaasa Campus Festival -tapahtuman. Illan aikana torilla esiintyi joukko niin kotimaisia kuin ulkomaisia artisteja.

thumbnail_juvenes_logo_arvot_cmyk-002.jpg

05.09.2019

Opiskelijoiden kahvila- ja kioskituotteiden myynti muuttuu arvonlisäverolliseksi 1.9.2019 Juvenes ravintoloissa sekä kahviloissa

Juvenes siirtyy 1.9. alkaen yksihintajärjestelmään eli opiskelijoiden kahvilahinnat nousevat arvonlisäveron verran eli +14 % mm. kahviannosten sekä kahvileipien osalta.

thumbnail_opinlakeus-2019.JPG

04.09.2019

Hae opiskelijalähettilääksi

Haluatko päästä messuille tai entiseen lukioosi kertomaan, kuinka loistava yliopisto meillä täällä Palosaaren kampuksella on? Etsimme sosiaalisia ja innokkaita opiskelijalähettiläitä esittelemään yliopistoamme lukioissa ja messuilla ympäri Suomea sekä toimimaan oppaana kampuksella.

thumbnail_vyy-logo-keltainen_rgb.jpg

04.09.2019

Fuksirauhan julistus

VYY:n hallitus haluaa toivottaa kaikille hyvää alkanutta lukuvuotta ja julistaa fuksirauhan.

thumbnail_sotemaisterit.jpg

04.09.2019

Yliopisto kouluttaa Helsingissä osaajia sote-alalle – syksyn yhteishaku alkaa tänään

Korkeakoulujen syksyn yhteishaku alkaa tänään keskiviikkona 4. syyskuuta. Vaasan yliopistoon voi syksyllä hakea sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelmaan, joka toteutetaan Helsingissä tammikuusta alkaen.