Uutiset

Kategoriat:

5.jpg

27.01.2020

Carbon capture in the waste-to-energy sector

Waste to Energy incineration plants have been ranked the 18th largest direct CO2 emitters to the atmosphere. Although not quite at the incomparable scales as steel and cement industries or large power plants, the waste to energy companies have an equal role in CO2 emission mitigation.

thumbnail_tt2020_suomen_mentorit_kuva2.jpg

27.01.2020

Suomen Mentorien Tehdään töitä -kampanja käynnistyy taas!

Tehdään töitä -ohjelma on Suomen Mentorien ja suomalaisten yritysten yhteistyössä järjestämä trainee-ohjelma, jonka tarkoituksena on tukea ja sparrata korkeakoulutettuja nuoria työuran alussa ja saattaa tulevaisuuden potentiaali suomalaisen yhteiskunnan käyttöön. Kampanjan kohderyhmänä ovat vastavalmistuneet ja pian valmistumassa olevat korkeakoulutetut nuoret. Tänä vuonna trainee-paikkoja on tarjolla pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Vaasassa.

thumbnail_communicatio-academica-17-a.jpg

24.01.2020

Menikö yliopistolain uudistus kuin Strömsössä? – professorit ja tieteentekijät kokoontuivat Vaasaan

Fantastinen yliopistouudistus, joka oli parasta, mitä yliopistoille oli tapahtunut sitten niiden perustamisen? Vai tarpeellinen muutos viikkorahaa saavista teini-ikäisistä vastuullisiksi aikuisiksi, joilla on mahdollisuus tehdä omat virheensä? Kymmenen vuotta voimassa ollut yliopistolaki puhutti Professoriliiton ja Tieteentekijöiden liiton Communicatio Academica -foorumissa Vaasan yliopistossa.

thumbnail_kampus1_kuva_riikka_kalmi.jpg

24.01.2020

Kampuskehitys käynnistyi Tritonian tornin remontilla – auditoriot uusitaan kesällä

Yliopiston kampuksella on käynnistynyt iso kampuskehityshanke, jonka tavoitteena on rakentaa vireä ja vetovoimainen kohtaamispaikka kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Ensimmäisessä vaiheessa keskitytään rakennusten ja tilojen uudistamiseen. Tritonia-rakennuksesta tulee uusi päärakennus, ja Tervahovi-rakennuksesta opiskelun talo. Tavoite on, että opiskelijat ja henkilöstö ovat saaneet uudet tilat käyttöönsä vuoden 2023 loppuun mennessä.

thumbnail_kriisissa-kaupassa-2-small.jpg

22.01.2020

Uusi Oivalluksia-podcast tarttuu ajankohtaisiin ilmiöihin

Oivalluksia on Vaasan yliopiston uusi tiedepodcast, joka tarjoaa uutta tieteellistä tietoa, oivalluksia ja havaintoja. Podcastin jaksoissa tartutaan ajankohtaisiin teemoihin ja kiinnostaviin ilmiöihin. Keskustelemassa ovat eri alojen tutkijat. Heitä jututtaa toimittaja Miia Kahila Radio Vaasasta.

16.jpg

21.01.2020

Tilapäiset liikennejärjestelyt Yliopistonrannassa 20.1.-27.3.2020

Yliopistonrannassa on kaapelitöiden vuoksi tilapäisiä liikennejärjestelyitä 20.1.-27.3.2020.

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi