Ladataan...

Täydennyskoulutus

ja avoin yliopisto

Juhlavuosibanneri

Yliopistotasoista koulutusta

Päivitä osaamistasi ja kehity urallasi

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on yrityksille menestyksen edellytys. Seuraamme aktiivisesti työelämän trendejä ja teemoja ja kehitämme jatkuvasti uusia koulutuksia muuttuvien tarpeiden mukaan. Tutustu jatkuvan oppimisen tarjontaamme ja päivitä osaamistasi.

Executive MBA -koulutukset

MBA, Master of Business Administration, on johdon täydennyskoulutusohjelma, jonka tavoitteena on osanottajien henkilökohtainen oppiminen sekä osallistujan oman organisaation ja työyhteisön toiminnan kehittäminen. MBA-koulutusohjelmat tarjoavat osallistujille tietoa ja tuoreimpia tutkimustuloksia liiketoiminnan eri osa-alueilta. Kouluttajina toimivat alan erikoisasiantuntijat niin teoreettisen tutkimuksen kuin käytännön yritysjohtamisen maailmasta.

Lue lisää EMBA-koulutuksista

Avoin yliopisto

Avoin yliopisto tarjoaa yliopistotasoista opetusta kaikille opiskelusta kiinnostuneille koulutustaustaan, elämäntilanteeseen tai ikään katsomatta. Avoin yliopisto-opetus vastaa tavoitteeltaan, sisällöltään ja vaatimustasoltaan tutkintoa suorittaville opiskelijoille annettavaa opetusta.

Lue lisää Avoimen yliopiston koulutuksista

Räätälöidyt koulutuskokonaisuudet

Levón-instituutti toteuttaa vuosittain asiakkailleen räätälöityjä kokonaisuuksia yhteistyössä kotimaisten ja eurooppalaisten kumppanien kanssa.

Lue lisää tilauskoulutuksesta

Maisteriksi työn ohessa

Näissä maisteriohjelmissa huomioidaan erityisesti aikuisten, työelämässä olevien opiskelijoiden tarpeet joustavilla opintojärjestelyillä.

Opinnot muiden korkeakoulujen opiskelijoille

Vaasan yliopistossa voi tutkintoon johtavien opintojen lisäksi opiskella myös yksittäisiä kursseja ja opintokokonaisuuksia joustavan tai erillisopinto-oikeuden kautta.

Lue lisää muiden korkeakoulujen opiskelijoille tarjottavista koulutuksista