Muut opinnot

Korkeatasoista koulutusta Opi ja kehity elämän sekä työuran eri vaiheissa

Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Seuraamme aktiivisesti työelämän trendejä ja teemoja. Kehitämme jatkuvasti uusia koulutuksia muuttuvien tarpeiden mukaan. Tutustu jatkuvan oppimisen tarjontaamme ja päivitä osaamistasi.

Oletko työelämässä ja haluaisit täydentää tai päivittää osaamistasi?

Avoin yliopisto

Avoin yliopisto tarjoaa yliopistotasoista opetusta kaikille opiskelusta kiinnostuneille koulutustaustaan, elämäntilanteeseen tai ikään katsomatta. Avoin yliopisto-opetus vastaa tavoitteeltaan, sisällöltään ja vaatimustasoltaan tutkintoa suorittaville opiskelijoille annettavaa opetusta. Täydennä osaamistasi avoimen yliopiston opinnoilla!

Executive Education

Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on yrityksille menestyksen edellytys. MBA, Master of Business Administration, on johdon täydennyskoulutusohjelma, jonka tavoitteena on osanottajien henkilökohtainen oppiminen sekä osallistujan oman organisaation ja työyhteisön toiminnan kehittäminen.

MBA-koulutusohjelmat tarjoavat osallistujille tietoa ja tuoreimpia tutkimustuloksia liiketoiminnan eri osa-alueilta. Kouluttajina toimivat alan erikoisasiantuntijat niin teoreettisen tutkimuksen kuin käytännön yritysjohtamisen maailmasta. MBA-moduulit ovat suoritettavissa myös erikseen itsenäisinä täydennyskoulutuksina.

FITech

Tekniikan verkostoyliopisto FITech tarjoaa maksuttomia tekniikan alan yliopisto-opintoja. Joustavat opinnot sopivat sekä aikuisopiskelijoille että tutkinto-opiskelijoille.

Erilliset opinnot

Erillinen opinto-oikeus mahdollistaa yliopisto-opintojen suorittamisen ilman tutkinto-oikeutta. Suurin osa opetuksesta järjestetään arkisin päiväaikaan.

Monta ihmistä seisoo rivissä yliopiston seinustan edustalla.

Opiskelijat juttelevat ja juovat kahvia kirjaston edessä.

Alumniopinnot

Vaasan yliopistossa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut voi hakea alumniopiskelijan erillistä opiskeluoikeutta.

Monialaiset opintopaketit

Monialaiset opintopaketit ovat kokonaisuuksia, jotka pureutuvat ajankohtaisiin ilmiöihin ja aiheisiin. Paketit koostuvat eri alojen ja korkeakoulujen opintojaksoista. Opinnot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille.

Muut koulutukset ja kurssit

Tavoitteletko tutkintoa?

Avoin yliopisto

Avoin yliopisto on yksi tie yliopistoon. Vaasan yliopistossa voit hakeutua avoimen väylän kautta tutkinto-opiskelijaksi suoritettuasi tietyn määrän opintoja. Lisäksi tarjoamme valmiita polkuja, jotka tähtäävät tutkintoon.

Erilliset opinnot

Erilliset opinnot soveltuvat esimerkiksi sinulle, joka tarvitset lisäopintoja hakeaksesi tutkinto-opiskelijaksi erillisvalinnan tai avoimen väylän kautta.

Lapsille ja nuorille

Vaasan yliopisto kutsuu lapset ja nuoret yhteen innostumaan tieteestä. Tervetuloa etsimään oivalluksia ylikivaan Vaasan yliopistoon!

Muiden korkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille

Sivuaineopinnot

Sivuaineopinnot muodostavat ison osan tutkinnosta. Vaasan yliopistossa on tarjolla laaja valikoima sivuainekokonaisuuksia sekä yliopiston tutkinto-opiskelijoille että muiden korkeakoulujen opiskelijoille JOO-opintoina. Opintokokonaisuuden voi suorittaa myös erillisopintoina.

JOO-opinnot

JOO-opiskeluoikeus antaa tutkinto-opiskelijoille mahdollisuuden sisällyttää tutkintoonsa opintoja muista suomalaisista yliopistoista. Lisäksi Vaasan korkeakoulukonsortion sopimuksen mukaan vaasalaisten korkeakoulujen opiskelijat voivat opiskella JOO-opintoina toisen vaasalaisen korkeakoulun opintoja.

Linguavaasa

Vaasan korkeakoulukonsortion kieliyhteistyö, Linguavaasa, järjestää yhteisiä kielikursseja vähemmän opetetuissa kielissä. Vaasan korkeakoulujen opiskelijat voivat osallistua kursseille ilman JOO-sopimusta, yksinkertaisesti imoittautumalla sähköisellä lomakkeella.

Etsitkö maksutonta koulutusta?

Mahdollisuuksia kaikenikäisille Jatkuva oppiminen

Oppiminen koskettaa kaikkia vauvasta vaariin. Kehitämme jatkuvaa oppimista Vaasan yliopistossa ja Pohjanmaan alueella yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.