Oletko innostunut tutkimaan, kokeilemaan ja tekemään itse? Järjestämme kerhoja eri-ikäisille lapsille ja nuorille syksyllä ja keväällä sekä lomien aikana. Kerhojen teemat painottuvat esimerkiksi luonnontieteisiin, teknologiaan ja ohjelmointiin. Voit seurata kerhotarjontamme nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Ilmoittaudu kerhoon tämän sivun kautta.

Syyslomakerho 2020 

Tiedetaiturikerho 

Tervetuloa yhdessä oppimaan luonnontieteistä hauskalla ja innostavalla tavalla syyslomaviikolla  42. Kerhossa teemme yhdessä pieniä tiedetutkimuksia, leikimme ja taiteilemme. Tervetuloa mukaan! 

Kenelle: 1-2-luokkalaisille

Missä: Vaasan yliopisto, Yliopistonranta 10, 65200 Vaasa, Fabriikki -rakennus. Ulkoilemme mahdollisuuksien mukaan kerhopäivien aikana.

Milloin: 14.-16.10.2020 klo 9:00-12:00.

Ilmoittautuminen: Kerho on osallistujille maksuton ja siihen mahtuu 10 kerholaista. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen kerhoon avataan maanantaina 14.9.2020 klo 10.00 tällä sivulla ja se päättyy 2.10. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ilmoittautuneisiin.

Ilmoittaudu kerhoon tästä. HUOM! Kerho on jo täynnä. Kiitos mielenkiinnostanne toimintaamme kohtaan!

HUOM! Kerholaisella on mahdollisuus ottaa mukaan terveelliset eväät kerhopäiville. Tarjoamme pientä evästä LUMA-keskuksen puolesta. Kerhon pääkieli on suomi. Kerho on mahdollista pitää myös kaksikielisenä, suomi ja ruotsi. Perumiset mahdollisia koronatilanne huomioiden. Pidämme huolta hyvästä käsihygieniasta pesemällä käsiä ja käyttämällä käsidesiä. Huomioimme myös turvavälit. Järjestämme kerhon, jos osallistujia on vähintään viisi. 

Lisätietoja antaa kerhonohjaaja Saana Söderlund
etunimi.sukunimi@univaasa.fi (korvaa skandinaaviset merkit)
P. 029 449 8397

 

Lapset tekevät tiedekokeita