Opintosuunta

Kansainvälisen liiketoiminnan opinnot antavat valmiudet toimia monipuolisissa johtamisen ja markkinoinnin asiantuntijatehtävissä kansainvälisissä ja kansainvälistyvissä yrityksissä. Perehdyt markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen kansainvälisille markkinoille, monikulttuurisen henkilökunnan johtamiseen sekä monikansallisen yrityksen johtamiseen.

Globaalia osaamista

Kansainvälistyvät yritykset tarvitsevat koulutettuja ammattilaisia menestyäkseen nykypäivän markkinoilla.

Ohjelman oppimistavoitteissa korostuvat teoriat ja käytännöt kansainvälisen liiketoiminnan näkökulmasta. Opiskelijoiden kanssa käydään läpi, miten analysoidaan kansainvälistä toimintaympäristöä ja suunnitellaan kansainvälisiä toimintoja ja strategioita. Ohjelma kehittää erityisesti analyyttisiä, ongelmanratkaisun ja monikulttuurisen tiimityöskentelyn kykyjä. Opit myös esiintymiskykyä ja kirjallisia kommunikointitaitoja sekä itsensä johtamista.

Kaksoistutkinto

Ohjelma tarjoaa erilaisia mahdollisuuksia suorittaa osa opinnoista ulkomailla. Yksi näistä on kaksoistutkinto tšekkiläisen University of Economics, Prague (VŠE):n kanssa, jolloin suoritat yhden vuoden pääaineopinnoistasi Vaasassa, toisen Prahassa, ja saat kandidaatin tutkinnon molemmista.

Vaihtoehtoja tulevaisuuteen

Tutkinnon suoritettuasi voit valita vapaasti neljästä eri maisteriohjelmasta: International Business, markkinointi, Strategic Business Development tai henkilöstöjohtaminen. International Business -maisteriohjelmassa voit myös suorittaa kaksoistutkinnon yhdessä saksalaisen, italialaisen, tšekkiläisen tai ranskalaisen yhteistyöyliopistomme kanssa.

kansainvälinen liiketoiminta opintosuunta