Mahdollisuuksia kaikenikäisille

Jatkuva oppiminen koskettaa kaikkia vauvasta vaariin. Kehitämme jatkuvaa oppimista Vaasan yliopistossa ja Pohjanmaan alueella yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Haluamme tarjota vaihtoehtoja kaikille oman osaamisen kehittämiseen.

Osaamista tulevaisuuteen - jatkuvan oppimisen blogi

Lue lisää ajatuksia jatkuvasta oppimisesta ja sen kehittämisestä.

Jatkuvan oppimisen roadshow 

Nopeasti muuttuva toimintaympäristö haastaa jatkuvaan oppimiseen eli osaamisen päivittämiseen ja laajentamiseen työn ohessa. Henkilöstön ja organisaation kyky uusiutua vahvistaa yritysten ja organisaatioiden tulevaisuuden menestymismahdollisuuksia. Vaasan yliopisto kiertää Pohjanmaan maakunnissa eri paikkakunnilla tutustumassa alueen osaamistarpeisiin ja tarjoaa tukeaan tarvittavan osaamisen tai osaajien löytämiseen, jotta alue pysyy elinvoimaisema.

Mitä Roadshow pitää sisällään?

Verkostoituminen: yhteistyössä paikallisten yhteistyökumppanien kanssa Vaasan yliopisto tarjoaa sinulle ja organisaatiollesi ajatusten vaihtoon alueen muiden toimijoiden kanssa kahvin äärellä. Mielenkiintoisia puheenvuoroja: tilaisuuksissa kuullaan lyhyitä asiantuntijapuheenvuoroja paikkakunnan ja työelämän ajankohtaisista teemoista.

Tilaisuudet ovat avoimia ja ilmaisia kaikille (ennakkoilmoittautuminen). Lämpimästi tervetuloa seuraavalle Roadshow’lle. Syksyn 2019 Roadshow on päättynyt. Seuraava Roadshow käynnistyy syksyllä 2020, ilmianna  oma paikkakuntasi ja organisaatiosi yhteistyökumppaniksi! Löydät yhteystiedot alta. 

Suomen kartta, joss merkittynä syksyn 2019 roadshow'n paikkakunnat.

Ota yhteyttä, tehdään yhteistyötä:

Henna Hyytiä
Henna Hyytiä
Koulutuspäällikkö

Levón-instituutti

  • etunimi.sukunimi@univaasa.fi (korvaa skandinaaviset merkit)
  • 029 449 8989
  • Luotsi L225
Ivanka Capova
Ivanka Capova
Koordinaattori

Levón-instituutti

  • etunimi.sukunimi@univaasa.fi
  • 029 449 8521
  • Luotsi L225
Sofia Niemelä
Sofia Niemelä
Asiantuntija

Yliopistopalvelut, Viestintä, brändi ja markkinointi

  • etunimi.sukunimi@univaasa.fi (korvaa skandinaaviset merkit)
  • 029 449 8323

Lue lisää jatkuvasta oppimisesta 2018 julkaistusta uutisesta