Tunnetaitava johtaja -johtajuusvalmennus

Hyvät tunnetaidot ovat kaiken onnistuneen kanssakäymisen perusta, myös johtamisessa. Kun haluat johtajuudesta vaikuttavaa ja aikaansaavaa, vahvista tunnetaitojasi.

Tunnetaitava johtaja -johtajuusvalmennus on tarkoitettu erityisesti johtamisen ja esimiestyön ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa tunneälytaitojaan ja siten parantaa joukkueensa suorituskykyä.

Tässä 2,5 päiväisessä valmennuksessa syvennymme tunneälykkään johtamisen vaikuttaviin toimintatapoihin ja nykyaikaisiin malleihin. Valmennuksen myötä tiedät tunnetaitojen ja johtamisen yhteydestä enemmän ja ymmärrät, miten voit toimintaasi käytännössä vahvistaa. 

Valmennus koostuu henkilökohtaisesta ja ryhmäkohtaisesta osuudesta.

Henkilökohtainen osuus sisältää

• Genos -tunnetaitoarvioinnin, joka on verkossa tehtävä arviointi, jossa 28 nimettyä arvioijaa antavat palautetta osallistujan toiminnasta, 15 min / hlö.

• Kaksi one-to-one -valmennustapaamista, joissa käydään läpi saatuja tuloksia ja etenemistä valmentavalla otteella.

Ryhmäkohtainen osuus sisältää

• Kaksi innostavaa valmennuspäivää, joissa sopivalla yhdistelmällä käymme läpi tunneteoriaa ja johtamisen käytäntöä tunnetaitoja treenaten.

Koulutuksen hinta on 1850€ +alv./osallistuja. Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Huom! Koulutus voidaan räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan ja myös kaksikielinen toteutus on mahdollinen.

Kouluttajat

Valmentaja-duona toimivat sertifioidut tunnetaitovalmentajat Piia Tulisalo ja Mirjami Kirjonen.

Piia on ihmisen valmentamiseen erikoistunut bisnespsykologi. Piian erityisosaamista on tulevaisuuden ennakointi, strateginen uudistaminen ja johtajana kasvu. 

Mirjami on ihmisen valmentamiseen erikoistunut kasvatustieteilijä. Mirjamin erityisosaamista on huippusuoriutuminen, tavoitteella johtaminen ja johtajuusteot.

Mikä on Genos?

Genos on perustettu vuonna 2002 Dr Ben Palmerin ja professori Con Stoughin toimesta (Swinburnen yliopisto, Australia) tarjoten työelämän tarpeisiin hyvin istuvan tunneälymallin ja arvioinnin. Dr. Ben Palmer on jatkanut mallin tutkimista ja on julkaissut aiheesta monia kirjoituksia. Hänen tutkimuksensa on herättänyt huomattavaa huomiota ja palkittu useilla tutkimuspalkinnoilla. 

Genos International on sittemmin kasvanut integroiduksi tuote- ja palveluyritykseksi, joka toimii kaikilla mantereilla ja sen koko ajan kasvava kumppaniverkosto tarjoaa Genos -arviointeja ja valmennusohjelmia ympäri maailmaa. Genos -arvioinnit ovat yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium että International Coach Federation (ICF).  

Ota yhteyttä!

Kerro tarpeistasi ja pyydä tarjous!

Heli Väre
Vaasan yliopisto Executive Education 
FM, AmO, asiakkuuspäällikkö  
heli.vare@univaasa.fi 
+ 358 45 1067618