Tunnetaitava johtaja -johtajuusvalmennus

Hyvät tunnetaidot ovat kaiken onnistuneen kanssakäymisen perusta, myös johtamisessa. Kun haluat johtajuudesta vaikuttavaa ja aikaansaavaa, vahvista tunnetaitojasi.

Tunnetaitava johtaja -johtajuusvalmennus on tarkoitettu erityisesti johtamisen ja esimiestyön ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa tunneälytaitojaan ja siten parantaa joukkueensa suorituskykyä.

Tässä 2,5 päiväisessä valmennuksessa syvennymme tunneälykkään johtamisen vaikuttaviin toimintatapoihin ja nykyaikaisiin malleihin. Valmennuksen myötä tiedät tunnetaitojen ja johtamisen yhteydestä enemmän ja ymmärrät, miten voit toimintaasi käytännössä vahvistaa. 

Valmennus koostuu henkilökohtaisesta ja ryhmäkohtaisesta osuudesta.

Henkilökohtainen osuus sisältää

• Genos -tunnetaitoarvioinnin, joka on verkossa tehtävä arviointi, jossa 2 - 8 nimettyä arvioijaa antavat palautetta osallistujan toiminnasta, 15 min / hlö.

• Kaksi one-to-one -valmennustapaamista, joissa käydään läpi saatuja tuloksia ja etenemistä valmentavalla otteella.

Ryhmäkohtainen osuus sisältää

• Kaksi innostavaa valmennuspäivää 18.3.2021 ja 6.5.2021, joissa sopivalla yhdistelmällä käymme läpi tunneteoriaa ja johtamisen käytäntöä tunnetaitoja treenaten.

Koulutuksen hinta on 1780€ +alv 24% / osallistuja. Koulutus toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Huom! Koulutus voidaan järjestää myös organisaatiokohtaisena ja räätälöidä tilaajan tarpeiden mukaan.

Kouluttajat

Valmentaja-duona toimivat sertifioidut tunnetaitovalmentajat Piia Tulisalo ja Mirjami Kirjonen.

Piia on ihmisen valmentamiseen erikoistunut bisnespsykologi. Piian erityisosaamista on tulevaisuuden ennakointi, strateginen uudistaminen ja johtajana kasvu. 

Mirjami on ihmisen valmentamiseen erikoistunut kasvatustieteilijä. Mirjamin erityisosaamista on huippusuoriutuminen, tavoitteella johtaminen ja johtajuusteot.

Mikä on Genos?

Genos on perustettu vuonna 2002 Dr Ben Palmerin ja professori Con Stoughin toimesta (Swinburnen yliopisto, Australia) tarjoten työelämän tarpeisiin hyvin istuvan tunneälymallin ja arvioinnin. Dr. Ben Palmer on jatkanut mallin tutkimista ja on julkaissut aiheesta monia kirjoituksia. Hänen tutkimuksensa on herättänyt huomattavaa huomiota ja palkittu useilla tutkimuspalkinnoilla. 

Genos International on sittemmin kasvanut integroiduksi tuote- ja palveluyritykseksi, joka toimii kaikilla mantereilla ja sen koko ajan kasvava kumppaniverkosto tarjoaa Genos -arviointeja ja valmennusohjelmia ympäri maailmaa. Genos -arvioinnit ovat yksi harvoista, joita suosittelee sekä Daniel Goleman EI Consortium että International Coach Federation (ICF).  

Ota yhteyttä!

Heli Kaunismäki
Asiakkuuspäällikkö

Levón-instituutti, Johtaminen ja organisaatioiden kehittäminen

  • etunimi.sukunimi@univaasa.fi (korvaa skandinaaviset merkit)
  • 029 449 8453
  • Konttori K202