Liikuntapalvelut

liikkuva_opiskelu_l_logo_vari_01_1.jpg
Liikkuva opiskelu -ohjelman logo

 

Liikuntapalveluiden vuorot on suunnattu Vaasan yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle.

Liikuntapalveluiden vuoroille voit osallistua ostamalla liikuntatarran, jota myydään ti 3.9.2019 alkaen ylioppilaskunnan palvelutoimistolla Domus Bothnicalla. Maksuvälineeksi käyvät pankki- ja luottokortti.

Lukuvuoden 2019-2020 liikuntatarrojen hinnat

  • Opiskelijat: 30 €/lukukausi tai 50 €/lukuvuosi
    opiskelijahintaan ovat oikeutettuja Vaasan yliopiston ylioppilaskunnan jäsenmaksun 2019–2020 maksaneet perus- ja jatkotutkinto-opiskelijat.
  • Henkilökunta: 35 €/lukukausi tai 60 €/lukuvuosi
    henkilökuntahintaan ovat oikeutettuja Vaasan yliopiston henkilökunta sekä jatkotutkinto-opiskelijat, jotka eivät ole maksaneet ylioppilaskunnan jäsenmaksua.

Tarra liimataan opiskelijakorttiin tai erilliseen maksuttomaan liikuntakorttiin, jonka saat tarran ostamisen yhteydessä.

Monipuoliseen lajivalikoimaan kuuluu mm. aamuvenyttelyitä, pilatesta ja ryhmäliikuntaa, cheerleadingia, eri palloilulajeja ja ultimatea. Lisätietoja lajeista ja aikatauluista kohdasta Liikuntalukujärjestys.

Tarkemmat tiedot liikuntavuorojen järjestämispaikoista sekä vuorovastaavien yhteystiedot löydät kohdasta Liikuntapaikat ja vuorovastaavat. Yliopiston omien liikuntavuorojen lisäksi yliopisto tekee yhteistyötä mm. Åbo Akademin ja kampusalueella sijaitsevan Wasa Sports Clubin kanssa.

Voit osallistua liikuntavuoroille, vaikka et olisikaan harrastanut lajia aikaisemmin. Vuoroille ei myöskään tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Joissakin lajeissa vaaditaan kuitenkin omia suojavarusteita. Saat asiasta lisätietoa vuoron vastuuhenkilöltä.

Seuraathan myös ainejärjestösi ja muiden VYY:n järjestöjen liikuntatarjontaa.

HUOM! Muista liittyä Facebookissa Vaasan Yliopistoliikunta -sivulle. Päivitämme sinne ensimmäiseksi mahdolliset vuorojen peruutukset.

Tähän hankkeeseen olemme saaneet avustusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä.


X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 11.09.2019 - Verkkotoimitus
Login