Opiskelijan hyvinvointi


Hyvinvointi on henkilökohtainen kokemus, jolla jokainen tarkoittaa hieman eri asioita. Opiskelijan hyvinvointi syntyy monista tekijöistä, esimerkiksi ystävyyssuhteista, taloudellisesta toimeentulosta tai terveydentilasta.

Opiskelijan kokonaisvaltainen hyvinvointi käsittää terveyteen, jaksamiseen, taloudelliseen toimeentuloon, turvallisuuteen, asumiseen ja ruokailuun liittyviä sekä opintoja tukevia palveluja. Myös opiskelukyky on osa opiskelijan hyvinvointia.

Opiskelijan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, siihen liittyvistä toimijoista ja tilaisuuksista (esim. vuosittain järjestettävä yliopistoyhteisön yhteinen Hyvinvointiviikko) löydät lisätietoa opiskelijoiden portaalista kohdasta Opiskelijan hyvinvointi.

 

Jos kohtaat häirintää, syrjintää tai epäasiallista käytöstä, voit ottaa yhteyttä ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilöön

  • Edunvalvontasihteeri Oskari Mäkelä
    hairintayhdyshlo(at)vyy.fi, puh. 044 324 8961

Lisätietoja ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilötoiminnasta löydät VYY:n verkkosivuilta kohdasta Palvelut > Edunvalvonta > Hyvinvointi ja arki > Kenelle voi puhua?

Mikäli epäilet sisäilmaan liittyvää oireilua, ota yhteys YTHS:n henkilökuntaan.

Tee sisäympäristöhaitasta myös ilmoitus Tilapalveluihin. Lisätietoa sisäympäristöhaitasta löydät henkilökunnan portaalista kohdasta Työturvallisuus ja työsuojelu > Työsuojelu > Sisäympäristöhaitta.

Päivitetty 15.12.2017 - Verkkotoimitus
Login