Linkkejä


Verkossa on runsaasti erilaisia työkaluja opintojen suunnittelun sekä opiskelutaitojen arvioinnin ja kehittämisen tueksi.

Tältä sivulta löydät linkkejä muutamiin opintojen suunnittelua tukeviin työkaluihin.

  • Gradutakuu on erilainen ja ajankohtainen graduopas. Sen tavoitteena on tarjota hyviä neuvoja ja rohkaisua jokaiselle gradunsa tai muun opinnäytteen parissa työskentelevälle. Gradutakuu-blogi on vuorovaikutteinen: osallistu rohkeasti keskusteluun, kommentoi ja anna palautetta!
  • Kielijelppi auttaa monenlaisissa viestintätilanteisissa, joita opiskelijat, opettajat, tutkijat ja muu yliopiston henkilökunta kohtaavat. Se kertoo esimerkiksi, kuinka selätät esiintymisjännityksen tai teet tekstistäsi sujuvaa ja jäsenneltyä.
  • Kirjoittajan ABC-kortti on verkko-oppimissivusto, jonka avulla voit itsenäisesti opiskella ja kerrata suomen kielen kirjoittamisen sekä tekstin- ja kielenhuollon tietoja ja taitoja. Teoriasivujen lisäksi tarjolla on erilaisia testejä ja harjoituksia.
  • Uraohjaus.net on korkeakouluopiskelijoiden urasuunnittelu- ja työllistymisprosessia tukeva palvelu, jonka Taito- ja Aika-ura -sovelluksia opiskelija voi hyödyntää itsenäisesti suunnitellessaan opintojaan sekä pohtiessaan omia uravalintojaan.
Päivitetty 28.06.2017 - Verkkotoimitus
Login