Orientaatiopäivät

Opinnot alkavat uusien opiskelijoiden orientaatiopäivillä, joille jokaisen uuden opiskelijan on syytä osallistua. Syyslukukaudella orientaatiopäivät pidetään kaikille kandidaattiohjelmissa aloittaville opiskelijolle samanaikaisesti. Maisteriohjelmissa aloittaville on omat orientaatiopäivät.

Orientaatiopäivät koostuvat sekä kaikille yhteisistä että koulutusalakohtaisista tiedotustilaisuuksista. Orientaatiopäivät ovat jo osa kandidaatin tutkinnon opiskelua, Johdatus yliopisto-opiskeluun -opintojaksoa.

Orientaatiot jatkuvat syyslukukaudella myös muilla infotilaisuuksilla. Niissä kerromme uusille opiskelijoille mm. tenttikäytännöistä, opiskelun hallinnasta sekä ura-asioista. Tilaisuuksien aikataulut ovat orientaatiopäivien ohjelmissa ja niistä tiedotetaan lähempänä ajankohtaa.

Ensimmäisenä päivänä uudet opiskelijat tapaavat myös omat tuutorinsa, jotka ohjaavat opinnon aloittamiseen liittyvissä käytännön asioihin. Katso lisää tuutoroinnista.

Kevään 2018 orientaatiopäivä

Sosiaali- ja terveyshallintotieteen maisteriohjelman Helsingin aloituspäivän ohjelma postitetaan kaikille opiskelupaikan vastaanottaneille.

Syksyn 2017 orientaatiopäivät

Kandidaattiopiskelijoiden orientaatiot alkavat keskiviikkona 30.8. ja maisteriohjelmiin valituilla orientaatiopäivät ovat 4.-5.9.

Energia- ja informaatiotekniikka

Hallintotieteet

Kauppatieteet
(kauppatieteellinen tiedekunta)

Kauppatieteet
(teknillinen tiedekunta)

Viestintätieteet

 

Yhteiset luennot ovat päärakennus Tervahovissa. Muiden tilaisuuksien paikat on kerrottu orientaatiopäivien ohjelmissa.

Päivitetty 12.01.2018 - Verkkotoimitus
Login