Vanhan perustutkinto-opiskelijan ilmoittautuminen

Vaasan yliopistossa jo opiskelevien ilmoittautuminen alkaa lukuvuosittain 1.6. ja päättyy 15.9. Kevätlukukauden ilmoittautumisaika päättyy 31.1.

Tänä aikana sinun on ilmoittauduttava joko läsnä- tai poissaolevaksi.

Ilmoittautuminen läsnäolevaksi

Ilmoittautumistavat:

1) Ilmoittautuminen WebOodin kautta

Ilmoittautuminen tapahtuu WebOodin kautta ilmoittautumisaikana 1.6.-15.9.

Voit maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksun WebOodin kautta verkkopalveluna verkkopankissa tai luottokortilla. Ilmoittautumistiedot tallentuvat automaattisesti opiskelijarekisteriin. Kortilla maksettaessasi maksusta peritään maksutapalisä. Poissaolevaksi voii ilmoittautua ilman verkkopankkitunnuksia.

Huom! Jos sinulla on ongelmia käyttäjätunnuksien kanssa, ota yhteyttä yliopiston IT-palveluihin puhelimitse 029 449 8001 tai sähköpostilla it(at)uva.fi.

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, voit tulostaa maksulomakkeen WebOodista. Henkilökohtainen viitenumerosi tulostuu maksulomakkeelle. Huomaa, että maksulomakkeella maksaneiden tulee täyttää erikseen myös ilmoittautumislomake ja palauttaa lomake sekä maksukuitin kopio omaohjaajallesi käymällä paikan päällä tai lähettämällä ne postitse tai sähköpostitse (skannattu kopio käy).

2) Ilmoittautuminen muulla tavoin kuin WebOodin kautta

Ellet ilmoittaudu WebOodin kautta, voit hoitaa ilmoittautumisen palauttamalla täytetyn ja allekirjoitetun ilmoittautumislomakkeen ja maksetun ylioppilaskunnan jäsenmaksun kuitin tai kuittikopion omaohjaajallesi. Voit palauttaa lomakkeen käymällä paikan päällä tai toimittamalla sen postitse tai sähköpostitse. Postitse tai sähköpostitse ilmoittautuvien on myös liitettävä maksukuitin kopio ilmoittautumislomakkeen mukaan, myös skannattu kopio käy.

Uusien opiskelijoiden ilmoittautumislomake löytyy uusien opiskelijoiden sivuilta kohdasta Ilmoittautuminen yliopistoon.

Ilmoittautuminen poissaolevaksi

Voit ilmoittautua poissaolevaksi WebOodissa. Poissaolevaksi ilmoittautuva opiskelija ei voi suorittaa kursseja, mutta poissaolevaksi ilmoittautuvan opiskelijan käyttäjätunnukset ovat voimassa poissaololukukauden aikana.

Jos jatkat poissaolevaksi ilmoittautumista edelliseltä lukukaudelta, voit tehdä sen 1.6.-15.9. WebOodissa. Ellet voi ilmoittautua WebOodin kautta, voit ilmoittautua erillisellä ilmoittautumislomakkeella. Voit palauttaa lomakkeen omaohjaajallesi käymällä paikan päällä tai toimittaa sen postitse tai sähköpostitse. 

Jos olet ilmoittautunut poissaolevaksi, voit muuttaa ilmoittautumisen läsnäolevaksi ilmoittautumisaikana WebOodissa ja muuna aikana ottamalla yhteyttä omaohjaajaasi.

Läsnäolevana opiskelijana useassa yliopistossa?

Jos ilmoittaudut läsnäolevaksi opiskelijaksi kahteen tai useampaan yliopistoon, sinun tulee maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksu kokonaisuudessaan ensin niihin kaikkiin.

Voit anoa YTHS-maksun osuuden takaisin siitä/niistä yliopistoista, joiden jäsenmaksun olet maksanut viimeiseksi. Lisätietoja VYYn Jäsenyys-sivulta kohdasta "Jäsenmaksun tai YTHS-osuuden palauttaminen". Vaasan yliopiston ylioppilaskunnassa yhteyshenkilö on pääsihteeri Kaisa Paavola (paasihteeri(at)vyy.fi).

Päivitetty 16.10.2018 - Opiskelijat
Login