Tilat

img_5375.jpg

Yliopisto sijaitsee Palosaarella, missä vanhojen tehdasrakennusten kanssa sopusoinnussa olevat modernit uudisrakennukset ja merenrantapuisto täydentävät kampuksen kauniiksi kokonaisuudeksi.

Vanhan puuvillatehtaan säilytetyt rakennukset Fabriikki, Technobothnia, Konttori ja Puuvillatalot edustavat kampuksen historiallista puolta. Vanhassa tehdasrakennuksessa Fabriikissa sijaitsevat tekniikan ja innovaatiojohtamisen yksikkö, osa johtamisen yksiköstä sekä osa markkinoinnin ja viestinnän yksiköstä. Näiden lisäksi rakennuksessa on opintoasioiden palvelupiste, opetustiloja, info-piste sekä ravintola Erkki. Entisestä kutomohallista saneeratun tekniikan tutkimus- ja opetuslaboratorio Technobothnian tiloissa ovat myös ainejärjestöjen tilat. Yliopiston ylimmän johdon työtilat sijaitsevat Konttorissa, joka aikoinaan oli Puuvillatehtaan konttorirakennus.

Kampuksen uudella puolella päärakennus Tervahovissa sijaitsevat laskentatoimen ja rahoituksen yksikkö, osa johtamisen yksiköstä sekä osa markkinoinnin ja viestinnän yksiköstä. Rakennuksesta löytyy myös opintoasioiden palvelupiste sekä yliopiston suurimmat auditoriot Levón, Wolff ja Kurtén. Tervahovissa on myös muita opetustiloja, opiskelijoiden itseopiskelutiloja, info-piste, Tietohallinnon tilat ja opiskelijaruokala Mathilda. Luotsi-rakennuksessa sijaitsevat mm. hakija- ja liikkuvuuspalvelut, Avoin yliopisto, Tilapalvelut, yliopiston tutkimus- ja koulutuskeskus Levón-instituutti sekä ainejärjestö Warrantin tilat.

Vaasalaisten korkeakoulujen yhteinen kirjasto sijaitsee Tritonia-rakennuksessa. Tritoniassa on  myös auditorio Nissi, ryhmätyötiloja, luokkia sekä luku- ja tutkijanpaikkoja. Lisäksi rakennuksessa sijaitsee Café Oskar.

Ylioppilaskunnan ylioppilaskunnan palvelutoimisto ja henkilökunnan työtilat ovat ylioppilastalo Domus Bothnican 1. kerroksessa.

Yliopiston tilojen käytössä noudatetaan hyviä käytöstapoja ja yleistä siisteyttä. Mm. tupakointi on kielletty yliopiston sisätiloissa, eikä tiloihin saa tuoda lemmikkieläimiä. Tilojen käyttöä ohjeistetaan mm. Tilankäytön pelisäännöt -ohjeessa.

Päivitetty 26.07.2018 - Verkkotoimitus
Login