Palvelut kampuksella


Näille sivuille on koottu kampuksella sijaitsevista opiskelijoille suunnatuista palveluista, mm. opetus- ja itseopiskelutiloista, IT-palveluista, kirjastosta sekä opiskelijaravintoloista.

Lisätietoa kampuksesta sekä mm. kulkuyhteyksistä Vaasaan ja kampukselle sekä kampuksen langattomasta verkosta löydät kohdasta Yliopisto > Kampus > Kampusinfoa.

Pysäköinnistä yliopistoalueella

Kampusalueen pysäköinninvalvonnasta vastaa Vaasan kaupungin pysäköintivalvonta. Jos pysäköit autosi kampusalueelle tarvitset sitä varten pysäköintiluvan.

Yliopiston opiskelijoilla on oikeus pysäköidä omat autonsa yliopiston parkkipaikoille, mikäli autossa on voimassa oleva pysäköintitarra. Tarran saadaksesi sinun on esitettävä opiskelijakortti tai muu opiskelijatodistus.

Kampusalueella vierailevat voivat noutaa väliaikaisen pysäköintiluvan rakennusten info-pisteistä.

Vältyt pysäköintivirhemaksulta, kun pysäköit autosi vain opiskelijoille ja vieraille varattuun pysäköintipaikkaan. Pelastustiet sekä logistiikkaväylät ja -alueet tulee pitää vapaina. Ethän myöskään pysäköi autoasi liikuntaesteisille varattuun esteettömään pysäköintipaikkaan ellei sinulla ole siihen oikeuttavaa lupaa.

Katso tarkemmat ohjeet kohdasta Pysäköinti kampusalueella.

Tupakointi kampusalueella

Tupakointi on kielletty yliopiston sisätiloissa. Tupakointi on sallittu vain ulkona sijaitsevilla tupakointipaikoilla. Ohje koskee myös sähkötupakointia.

Päivitetty 26.10.2018 - Verkkotoimitus
Login