panorama_img_1096m_m.jpg

Laskentatoimi ja tilintarkastus

Laskentatoimen ja tilintarkastuksen mais­teriopintojen aikana syvennytään kehittämään asiantunti­juuttasi yritysten talouden arvioimiseen ja joh­tamiseen. Sinulla on opintojen jälkeen monipuoliset valmiudet talousjohtamisen tai tilintarkastuksen vaativiin työtehtäviin, joissa tarvitaan syvällistä ymmär­rystä yrityksen rahavirroista.

Opinnot antavat erinomaiset valmiudet liiketoimintaosaamisen soveltamiseen ja talousjohtamiseen liittyvien tietojärjestelmien hyödyntämiseen liiketoiminnan kehittämisessä. Laskentatoimen ja tilintarkastuksen työtehtävät ovat kasvavassa määrin kansainvälisiä, joten opintomme on suunniteltu vastaamaan tähän haasteeseen.  Voit profiloida vahvaa liiketoimintaosaamistasi myös sivuainevalinnoilla.

Maisteriohjelma tarjoaa sinulle kansainvälisesti kilpailukykyisen ammatillisen osaamisen sekä hyvän työelämävalmiuden. Voit toimia urallasi esimerkiksi talousjohtajana, rahoitusjohtajana, controllerina, sisäisenä tarkastajana, tilintarkastajana ja yritysanalyytikkona. Lisäksi ohjelma antaa valmiudet jatkaa laskentatoimen ja tilintarkastuksen opintoja tohtoriksi saakka!

Päivitetty 06.10.2014 - Verkkotoimitus
Login