panorama_techno.jpg

Energia- ja informaatiotekniikka (TkK)

Haluatko olla rakentamassa kestävää hyvinvointia? Haluatko arvostetuksi asiantuntijaksi energia-alalle? Yritykset kotimaassa ja ulkomailla tarvitsevat monenlaisia puhtaan energian huippuosaajia.

Vaasan yliopistossa voit valmistua tekniikan kandidaatiksi (TkK) energia- ja informaatiotekniikan ohjelmasta joko sähkö- ja energiatekniikan suunnassa, informaatiotekniikan suunnassa tai tuotantotalouden suunnassa. Kandidaatin tutkinnon suoritettuasi voit jatkaa ammattiaineopintoja energiatekniikassa, sähkötekniikassa, automaatio ja tietotekniikassa tai englannninkielisissä Wireless Industrial Automation ja Industrial Systems Analytics–suunnassa.Voit halutessasi myös käydä opiskelijavaihdossa ulkomaisessa yliopistossa.

Matemaattis-luonnontieteellinen teoria ja käytäntö kohtaavat kahtena ensimmäisenä opintovuonna. Opit paitsi teoriaa myös tietokonemallintamista, jolloin on mahdollista tutkia ja hallita monimutkaisiakin järjestelmiä. Opinnot ovat teoreettisuutensa vuoksi etenkin alussa vaativia, mutta mielenkiintoinen tekniikan ala, monipuoliset harjoitukset Technobothnia-laboratoriossa ja diplomi-insinöörien korkea arvostus työmarkkinoilla (hyvä työllisyystilanne ja palkkaus) kannustavat opiskelijoitamme kehittymään tekniikan asiantuntijoiksi ja paremman yhteiskunnan rakentajiksi

Takuuteekkarina® teet tekniikan alan töitä jo heti ensimmäisenä opintovuonna. Opiskelun myötä kasvat kysytyksi tekniikan asiantuntijaksi, jolla on modernissa työelämässä tarvittavat monipuoliset tekniikan alan tiedot ja ammatilliset taidot. Voit olla Takuuteekkari® valitsemalla Vaasan yliopiston arvostetut tekniikan kandidaatin opinnot.

Valmistuttuasi sinulla on hyvät valmiudet työskennellä energia-alan ammattilaisena, myös kansainvälisen vientiteollisuuden parissa. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi tutkimusta ja tuotekehitystä, suunnittelua, tuotantoa tai projektointia, myyntiä ja markkinointia. Vaasan diplomi-insinööreillä on kysyntää työmarkkinoilla!

X

Lähetä palautetta tästä sivusta

Nimesi

Sähköpostiosoitteesi

Palautteesi

 
Päivitetty 12.10.2016 - Verkkotoimitus
Login