panorama_img_7470lowres.png

Markkinoinnin kandidaattiohjelma

Markkinoija on luova liiketoiminnan kehittäjä ja analyyttinen päätöksentekijä

Sisältää automaattisen opinto-oikeuden myös maisterin tutkintoonMarkkinoinnin opinnot on tarkoitettu sinulle, joka haluat työskennellä markkina- ja asiakassuuntautuneen liiketoiminnan asiantuntija- tai johtotehtävissä. Markkinoija on moniosaaja, jonka työssä korostuvat liiketoiminnan ymmärtäminen sekä ihmisläheisyys, luovuus, vuorovaikutteisuus ja analyyttisyys.

Markkinoinnin osaajana ymmärrät, millä keinoin yritys erottuu ja menestyy niin kuluttaja- kuin yritysmarkkinoilla. Markkinoinnin toimintaympäristöt vaihtelevat paikallisista kansainvälisiin, ja markkinoinnin osaajia tarvitaan niin pienissä ja keskisuurissa yrityksissä kuin suurissa monikansallisissa yritysryppäissä.

Markkinoinnin opiskelu on monimuotoista ja vuorovaikutteista käsittäen sekä lähiopetusta että verkko-opiskelua. Erilaisia oppimismenetelmiä käyttäen tuemme opiskelijan yksilö-, pari- ja ryhmätyöskentelytaitoja sekä esiintymisvalmiuksia. Markkinoinnin yksikkö on tunnettu laadukkaasta ja palkitusta opetuksestaan, josta esimerkkinä VYY:n myöntämä opetustekopalkinto vuonna 2016 ja Ekonomiliiton opetuspalkinto vuonna 2014.

Kandidaatin tutkinnon suoritettuasi

  • ymmärrät markkinoinnin avainprosessien, kuten segmentoinnin, differoinnin, asemoinnin ja konseptoinnin, merkityksen liiketoiminnassa.
  • kykenet käyttämään strategisia analyysivälineitä erilaisissa markkinoinnin tehtävissä.
  • osaat hankkia, analysoida ja raportoida markkinatietoa markkinoinnin päätösten tueksi.

Markkinoinnin kandidaatintutkinto antaa hyvän perustan edetä erityisesti Markkinoinnin johtamisen maisteriohjelmaan ja International Business -maisteriohjelmaan.

Huom! Järjestämme säännöllisesti Mark-Cafén, jotta voimme vaihtaa ajatuksia opiskelijoiden kanssa vapaamuotoisesti. Tiedotamme näistä kahvihetkistä Markkinoinnin Facebook-sivuilla. Muistathan liittyä myös Markkinoinnin opiskelijoiden moodleen!

Päivitetty 18.08.2016 - Verkkotoimitus
Login