panorama_students.jpg

Tuotantotalous ja tietojärjestelmätiede (KTK)

Monialainen ja ainutlaatuinen

Vaasan yliopiston teknillisessä tiedekunnassa kauppatieteellinen koulutus yhdistyy tekniikkaan ainutlaatuisella tavalla. Tuotantotalouden ja tietojärjestelmätieteen yhteisessä koulutusohjelmassa (ns. teollisuusekonomikoulutus) yhdistyvät taloudellinen, tuotantotekninen ja tietojärjestelmätieteellinen osaaminen. Suurin osa kandidaatin tutkinnon opinnoista on kaikille ohjelman opiskelijoille yhteisiä, ja tutkinnon loppuvaiheessa opiskelija erikoistuu tietojärjestelmätieteeseen tai tuotantotalouteen. Lisätietoja opinnoista on Yleistä tietoa– ja Opinnot-kohdissa.

Monipuolinen koulutuskokonaisuus antaa valmiudet toimia korkeaa taloudellista ja teknologista asiantuntemusta soveltavissa tehtävissä, esimerkiksi energia-alan yrityksissä ja organisaatioissa. Koulutus on suunniteltu siten, että se antaa tieteellisten ja teoreettisten valmiuksien lisäksi valmiudet päätöksentekoon ja johtamiseen liittyviin tehtäviin sekä käytännön asiantuntijatyöhön.

Teknillisestä tiedekunnasta valmistuneet työllistyvät erinomaisesti ja he sijoittuvat useimmiten teollisuuden eri aloille suunnittelu-, asiantuntija-, tutkimus-, opetus-, tuotekehitys-, tuotanto-, markkinointitehtäviin.

Teknillisessä tiedekunnassa kauppatieteiden kandidaatin tutkinto on mahdollista suorittaa seuraavissa pääaineissa

  • Tietojärjestelmätiede
  • Tuotantotalous

Maisterin tutkinto on mahdollista suorittaa seuraavissa pääaineissa ja ohjelmissa:Päivitetty 19.06.2019 - Verkkotoimitus
Login